ΤΟΠΙΚΑ

Αλλος αέρας πνέει πλέον στον Ολυμπιακό

αλλος-αέρας-πνέει-πλέον-στον-ολυμπιακ-851206

Με άλλο αέρα βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες που είχε ανάγκη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ολυμπιακός πλέον σε δυο ματς σε ένα 4ήμερο έδειξε άλλο πρόσωπο, πέτυχε τόσα γκολ, όσα δεν είχε πετύχει σε δυο μήνες και επιτέλους έβαλε πέντε ομάδες από κάτω του στο βαθμολογικό πίνακα…
Τώρα ο Ολυμπιακός την Κυριακή θέλει να κλείσει θετικά τον α΄ γύρο στο Αιγάλεω, αν και οι ερυθρόλευκοι θα «χρωστούν» ένα ματς, το οποίο ορίστηκε για την Τετάρτη 12 Μαρτίου και είναι ο αγώνας στο Ελληνικό με τον Εθνικό.
Ο Ολυμπιακός και στο ματς της Κυριακής ποντάρει στο ότι είναι αήττητος στους 8 τελευταίους αγώνες, θέλοντας συνέχεια. Τα μέχρι τώρα παιγνίδια του Ολυμπιακού είναι: Θρασύβουλος- Ολυμπιακός 1-0, Ολυμπιακός-Άγιος Δημήτριος 0-0, Αγροτικός Αστέρας- Ολυμπιακός 2-2, Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-2, Ηλυσιακός- Ολυμπιακός 2-0, Ολυμπιακός-Χαϊδάρι1-1, Ιωνικός- Ολυμπιακός 1-0, Καστοριά- Ολυμπιακός 1-1, Ολυμπιακός-Πιερικός 1-0, Εθνικός Αστέρας- Ολυμπιακός 0-0, Ολυμπιακός-Πανθρακικός 0-0, Καλλιθέα- Ολυμπιακός 0-0 ,Ολυμπιακός-Σέρρες 1-1, Ολυμπιακός –Καλαμάτα 2-0 και Ολυμπιακός- ΠΑΣ Γιάννενα 2-0.
Ο Ολυμπιακός θέλει μια νίκη και εκτός έδρας για να καλύψει τους χαμένους βαθμούς στο Βόλο.
Ως τώρα στον Ολυμπιακό μόνο ο Θοδωρής Πακάλτσης έχει παίξει μέχρι στιγμής σε όλα τα ματς (15), αλλά θα λείψει τώρα από 3, αφού χρωστά μια ποινή στο ματς με τον Εθνικό και τώρα που συμπλήρωσε 7 κάρτες θα λείψει και από άλλα δυο. Κατά τα άλλα ο Πέτρος Κοντέων έχει συμμετοχή στα 14, ο Γιάννης Τσαγγαρης στα 13, ενώ σε 12 έχουν αγωνισθεί οι Βεζυρίδης, Μίτροφ, Φονσέκα, Αγγελόπουλος, Πέτρου και σε 10 οι Χαϊκάλης και Βέρμπης…
Ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί συνολικά στο πρωτάθλημα 26 παίκτες (και κάποιοι δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα), σε 9 ματς έπαιξε ο Πάβελ Χάιντουτσεκ, σε 8 ο Βασίλης Φλώρος και ο Ντίλτον Περέϊρα, σε 7 οι Μάγγος, Κατσαρός, Χατζηκωνσταντίνου, Γεωργιάδης, Γεννιτσαρίδης, σε 5 οι Σαρρής, Σκαρλάτος, σε 4 ο Στάνκοφ σε 3 οι Μασάντο, Διαμάντης, Κοντοβάς, σε 2 ο Γιακάκογλου ενώ μια συμμετοχή έχει από προχθές και ο Φελιτσιέν Σίνγμπο.
Εκδρομή
Οι Austrians boys ανακοίνωσαν: «Μετά την επιτυχία της ομάδας το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίχτες και προπονητή. Αποδείξανε ό,τι πιστεύουμε για αυτούς, και τι παίχτες αξίζει να έχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Το περισσότερο όμως που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς είναι να μας έχουν κοντά τους τη Κυριακή στο Αιγάλεω. Διοργανώνουμε μεγάλη εκδρομή, μια εκδρομή από τις καλές – παλιές, σαν αυτές που ξέρουμε, σαν αυτές που κάναμε στο παρελθόν, σαν αυτές που αξίζει να διοργανώνουν οι AUSTRIAN BOYS. Οπότε συμμετοχές κάθε απόγευμα στα γραφεία του club μετά της 7 μ.μ .
Πληροφορίες στο www.austrian-boys.gr και 6938676856-6944580685.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου