ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Η δεύτερη και συντομότερη κατάθεση της Τσέκου, εκτός του ότι έγινε σε πιο… κόσμιες συνθήκες, δείχνει και τα εξής: α) Τσάμπα πήδηξε (από τη βεράντα εννοείται) ο Ζαχόπουλος, αφού το dvd ήταν καθαρά ερωτικού περιεχομένου. β) Δεν υπήρχε λόγος να ξεσηκωθεί ο Ανδριανός να παραλάβει μία ταινία που απλώς έδειχνε τις “κουτσουκέλες” ενός κυβερνητικού παράγοντα. Ο πρώτος ή ο τελευταίος ήταν;

Αυτή η ιστορία με τα “συκοφαντικά δημοσιεύματα στο Ιντερνετ” θα βγει σε κακό μπελά για την κυβέρνηση. Ηδη ο Καράογλου λέει ότι πίσω από την επίθεση που δέχθηκε ήταν “εσωκομματικός”. Θ’ αρχίσουν οι “θιγέντες” να ψάχνουν τους διπλανούς τους.

Οταν ο Οδυσσέας δήλωνε στον Πολύφημο ως όνομα το “Κανένας”, χαρακτηριζόταν “επώνυμος” ή “ανώνυμος”;

Ξεχάστηκαν κι όλας οι 27 ανήλικοι πρόσφυγες που “φιλοξενούνται” στο Κέντρο Αυτιστικών της Ν. Ιωνίας. Θεωρούμε φυσιολογικό ότι ζούνε κλειδωμένοι στα δωμάτια, απομονωμένοι από τον κόσμο;
Κατά τα άλλα “εφαρμόζουμε μεταναστευτική πολιτική, που αντιλαμβάνεται τη μετανάστευση ως παράγοντα ανάπτυξης και προόδου”, όταν πρόκειται για τους “νόμιμους” μετανάστες ή έχουμε πολιτική που “προτάσσει τον ανθρωπισμό και τον πλήρη σεβασμό των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου”, όταν μιλάμε για “λαθραίους”.

Ε, όταν δούμε (κατ’ απαίτηση του Αμερικανού πρέσβη) και την επίσημη συνάντηση των πρωθυπουργών Ελλάδας και Σκοπίων, θα ξέρουμε ότι τα εθνικά θέματα έχουν μπει σε καλό δρόμο!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου