ΤΟΠΙΚΑ

Τα «λουλούδια» σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

τα-λουλούδια-σε-πασοκ-και-νδ-851206

Μερικές φορές είναι να απορείς με τον τρόπο που συμπεριφέρονται τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα. Το τελευταίο 48ωρο ήταν ενδεικτικό και αποκαλυπτικό του τρόπου με τον οποίο σκέπτονται και λειτουργούν, δημιουργώντας απέχθεια και αηδία στον πολύ κόσμο. Αρχικά ήταν όσα επιχειρήθηκαν την Κυριακή για τα «κουκιά» στην εκλογή συνέδρων υπέρ του ενός ή του άλλου ρεύματος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το…μπούγιο που επιχειρήθηκε από εκατό και πλέον νεολαίους που πήγαν και ψήφισαν στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.
Ένα 48ωρο αργότερα είδαν το φως της δημοσιότητας οι λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε η «δωροδοκία» του πρώην Αντινομάρχη από τον πρώην Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ, που ενοχοποιεί ως ηθικό αυτουργό της κακουργηματικής, πλέον, πράξης της βιντεοσκόπησης το νομαρχιακό σύμβουλο και υποψήφιο νομάρχη Σάκη Κοκκίνη, τον οποίο μάλιστα, όπως υποστηρίζει στην έγκλησή του ο κ. Κραβαρίτης, ήταν πολιτικός του φίλος και ότι αποτελούσε κατά την άποψή του «λαμπρή πολιτική επιλογή για τη θέση του Νομάρχη Μαγνησίας».
Το ερώτημα που τίθεται εύλογα, όχι για πρώτη αλλά για πολλοστή φορά, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και στα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα. Γιατί κανένα από αυτά τα «λουλούδια» που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, δεν τα στέλνουν οι κομματικοί αξιωματούχοι των Αθηνών στα σπίτια τους; Ποιους ισχυρούς κρατούν γερά… δεμένους, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια μία ολόκληρη πόλη και έναν ολόκληρο Νομό;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου