ΤΟΠΙΚΑ

Σ. Κοκκίνης: Προσφεύγω στη δικαιοσύνη

σ-κοκκίνης-προσφεύγω-στη-δικαιοσύνη-851206

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Σάκης Κοκκίνης, μετά τα όσα υποστήριξε σε έγκλησή του ο πρώην πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, κ. Θανάσης Κραβαρίτης, για την υπόθεση του βίντεο, όπου ο πρώην αντινομάρχης κ. Κώστας Γκαβόπουλος φέρεται να χρηματίζεται. Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Κοκκίνης, «πληροφορήθηκα από τον ημερήσιο τοπικό Τύπο τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον μου ο κ. Αθανάσιος Κραβαρίτης.
Η έκπληξή μου επιτείνεται από τη δημοσίευση στον Τύπο αποσπασμάτων της μηνύσεως αυτής, παρότι η προδικασία της ποινικής δίκης καλύπτεται από την αρχή της μυστικότητος.
Ευθύς ως κληθώ, λάβω αντίγραφο τής ως άνω μηνύσεως και επαληθεύσω το περιεχόμενό της, θα απαντήσω αρμοδίως και προσηκόντως και στις αρμόδιες δικαιοδοτικές αρχές και στους πολίτες της Μαγνησίας.
Εφόσον τα αναγραφόμενα στον Τύπο ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο της μηνύσεως, θα ζητήσω την άσκηση ποινικής διώξεως κατά του κ. Κραβαρίτη και όσων κρύβονται πίσω από αυτόν, για τα πρωτοφανή αδικήματα που διέπραξε σε βάρος μου.
Είναι περιττό να επισημάνω ότι οι μεταφερόμενοι διά του Τύπου ισχυρισμοί της μηνύσεως του κ. Κραβαρίτη, είναι, όσον αφορά εμέ, στο σύνολό τους ψευδείς και συκοφαντικοί, δι΄ αυτών δε συντελείται απόπειρα συγκαλύψεως της αληθείας και των πελωρίων ποινικών ευθυνών που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και ο κ. Κραβαρίτης και οι κρυπτόμενοι πίσω από αυτόν.»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου