ΤΟΠΙΚΑ

Για μια νέα αρχή την Κυριακή η Νίκη

για-μια-νέα-αρχή-την-κυριακή-η-νίκη-851206

Για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής προετοιμάζεται η ομάδα της Νίκης Βόλου που από την Τρίτη έχει νέο προπονητή. Ο Νίκος Κουρμπανάς θα κάνει ντεμπούτο για τρίτη φορά στον κυανόλευκο πάγκο, θέλοντας με την σειρά του να βοηθήσει όσο γίνεται την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Οι κυανόλευκοι φιλοξενούν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό την ΑΕ Γιάννενα και επιδιώκουν να τόσο να πάρουν την νίκη όσο και να ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους, τους φιλάθλους τους.

Η Νίκη προέρχεται από το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Πρέβεζα, από όπου δραπέτευσε με 1-1 και με τέρμα που σημείωσε στις καθυστερήσεις, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία και κυρίως ψυχικές δυνάμεις, αφού κατάφερε στο τελευταίο λεπτό να ανατρέψει την κατάσταση. Πλέον μέλημα της νέας τεχνικής ηγεσίας είναι να δέσουν οι παλαιότεροι παίκτες με τους νεότερους που αποκτήθηκαν κατά την περασμένη μεταγραφική περίοδο και όλοι μαζί να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο που θα μπορεί να επιβάλλεται του εκάστοτε αντιπάλου της τόσο εντός όσο και εκτός του Πανθεσσαλικού. Την κυανόλευκη ομάδα περιμένει στην συνέχεια μια αρκετά δύσκολη έξοδο, αφού πρέπει να βρεθούν στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος στην Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Μέχρι την άλλη Τετάρτη όμως προέχει το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕ Γιάννενα, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι “κυανόλευκοι”, πέρα από τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, θα αναζητήσουν παράλληλα και μια πολύ καλή εμφάνιση με αρκετά τέρματα. Τα άσχημα αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις των περασμένων αγωνιστικών απομάκρυναν αρκετούς από τους φίλους της Νίκης, που θέλουν την ομάδα τους ακόμη ψηλότερα. Επιθυμία του Νίκου Κουρμπανά αλλά και των παικτών του είναι ο κόσμος να δημιουργήσει πάλι με τις φωνές του και την παρουσία του στο γήπεδο μια ατμόσφαιρα, μέσα από την οποία θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Άλλωστε, όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος ο Νίκος Κουρμπανάς, “η ψυχή της Νίκης είναι ο κόσμος της και εμείς θέλουμε την “ψυχή” ώστε να πάμε ένα βήμα παραπέρα”

Διαθέσιμοι Μητράκας και Κουτσογιάννης
Στις υπηρεσίες των Μιχάλη Κουτσογιάννη και Θοδωρή Μητράκα θα μπορεί να υπολογίζει ο Νίκος Κουρμπανάς για τον ερχόμενο αγώνα. Ο Θοδωρής Μητράκας, που δεν υπολογιζόταν από τον Νίκο Ζαλίκα και είχε μπει στο περιθώριο, συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις και ο Κορίνθιος τεχνικός φαίνεται να μετρά τις δυνάμεις του έμπειρου μέσου, καθώς μπορεί να προσφέρει αγωνιζόμενος σε αρκετές θέσεις, εφ όσον χρειαστεί. Από την άλλη ο Μιχάλης Κουτσογιάννης είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό στη πτέρνα και δεν μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα του. Πλέον αποθεραπεύτηκε και η συμβολή του αναμένεται βοηθήσει την Νίκη, καθώς αποτελούσε ακόμη ένα παραγκωνισμένο ποδοσφαιριστή του Κατερινιώτη τεχνικού. Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες ο 28χρονος αμυντικός Γιώργος Μπουτογιάννης δεν θα μπορέσει να είναι παρών, μιας και στην αναμέτρηση της Πρέβεζας δέχθηκε την τέταρτή του κίτρινη κάρτα για φέτος και για πρώτη φορά θα απουσιάσει από την βασική ενδεκάδα.

ΠΣΑΠ-Μικτή Βόλου την Δευτέρα
Μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 24 Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας με ώρα έναρξης τις 4 μ.μ. Σε αυτό θα αγωνιστούν η ομάδα του ΠΣΑΠ κόντρα στην Μικτή Βόλου και θα συμμετέχουν παίκτες όπως οι Δομάζος, Παπαιωάννου, Μανωλάς, Βαζέχα, Σαβέβσκι, Γκόγκιτς, Τσάρτας, Φραντζέσκος, Βαμβακούλας κ.α.. Τα έσοδα θα διατεθούν για την θεραπεία του μικρού Τσέροβιτς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου