ΤΟΠΙΚΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι 92 υποψήφιοι για το 8ο συνέδριο

πασοκ-οι-92-υποψήφιοι-για-το-8ο-συνέδριο-851206

Ενενήντα δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία κατέθεσαν υποψηφιότητα –ανάμεσά τους και τέσσερις μετανάστες- διεκδικούν την ψήφο των μελών και των φίλων του κόμματος για την εκλογή τους ως σύνεδροι που θα συμμετέχουν στο 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ από 13 ως 16 Μαρτίου στην Αθήνα.
Από τη διαδικασία που θα γίνει την Κυριακή θα εκλεγούν 47 σύνεδροι, 19 στο Βόλο, 4 στη Νέα Ιωνία, δύο στον Αλμυρό, την Κάρλα και τη Νέα Αγχίαλο και από ένας από όλες τις υπόλοιπες δημοτικές οργανώσεις του Νομού. Στη διαδικασία εκλογής ισχύει ποσόστωση 40% για κάθε φύλο σε κάθε Οργάνωση χωριστά.
Οι εκλογές σε όλο το Νομό θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008 από τις 9.30 ως 17.30 στις έδρες των Δημοτικών Οργανώσεων.
Επίσης την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008 θα γίνουν εκλογές ανάδειξης Γραμματέα και Αναπληρωτή Γραμματέα της Νομαρχιακής Συντονιστικής Γραμματείας Νεολαίας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί μετά την 1-1-1979 και είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα Μελών και Φίλων.
Η ψηφοφορία θα γίνει σε κάθε δημοτική οργάνωση χωριστά στα ίδια εκλογικά τμήματα με την εκλογή συνέδρων σε ξεχωριστή κάλπη.
Στο Βόλο υποψήφιοι είναι οι : Γιώργος Αντώνογλου- Κασσαβέτης, Μάνος Αρκάς Κολέτσος, Σούλα Βακουφτσή, Δημ. Βαρούτσικος, Δημ. Βασιλειάδης, Αλ. Βασταρδή, Ε. Ζάννας, Θαν. Ζηλιασκόπουλος, Μ. Καλαμίδα, Γ. Καλαντζής, Χ. Καλυβιαννάκης, Β. Κουκλουμπέρης, Κων. Κούτσικος, Θαν. Κωστόπουλος, Θαν. Μακρόπουλος, Δημ. Μεργιαλής, Γ. Μηλιώνης, Βασ. Νιζάμης, Σ. Νικολάου, Νικ. Ντίτορας, Αν. Οικονόμου, Μ. Παπαζήση- Δάκα, Αικ. Παπανάτσιου, Ντ. Παπαστεφάνου- Βλάχου, Θ. Πλιάκας, Ι. Πρίγκος, Παν. Σιδηρόπουλος, Στέργιος Σκιαδόπουλος, Μάνος Σκουλάς, Ανδρέας Σουφλής, Παρασκευή Σταθάκη, Χαρ. Τσαμπάζης, Γεωργία Τυλιγάδα, Άννα Χαρχαρή- Σπυρίδη. Εκλέγονται 19 σύνεδροι, 11 άνδρες και 8 γυναίκες.
Στη Νέα Ιωνία υποψηφιότητα έθεσαν οι : Χρυσούλα Βαΐου- Γουσοπούλου, Απ. Γκόγκας, Ευφ. Καρανικόλα, Βασ. Κυριαζή, Ι. Μπαλαμώτης, Δημ. Ρίζος και Γ. Φουντουκίδης. Εκλέγονται 4 σύνεδροι, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Εκλέγεται ένας σύνεδρος.
Στην Αγριά υποψήφιοι είναι : Γ. Καλότυχος, Δημ. Δέτσης, Γ. Ιωάννου και Ι. Κορομηλάς, στην Αισωνία οι : Γ. Καροφίλης, στο Δήμο Αλμυρού οι Κων. Μαργέλος, Στ. Ματίκας και Αγ. Μπράτση. Εκλέγονται δύο σύνεδροι, ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Στο Δήμο Αλλονήσου υποψήφιοι είναι Θεοδ. Βαφίνη και Ορέστης Παπαχρήστος. Εκλέγεται ένας.
Στην Κοινότητα Ανάβρας υποψήφια είναι Βασ. Πάντζιου, στο Δήμο Αργαλαστής οι κ.κ. Στ. Παπαϊωάννου και Κων. Παπαμαρκάκης. Εκλέγεται ένας.
Στο Δήμο Αρτέμιδος υποψηφιότητα κατέθεσαν οι Κων. Βολιώτη, Δημ. Κασσαβέτης και Βίκυ Τσεκούρα. Εκλέγεται ένας.
Στο Δήμο Αφετών υποψηφιότητα κατέθεσε ο Βαγγ. Τσιρέμπολος, στο Δήμο Ζαγοράς ο Αργ. Τσανάκας, στο Δήμο Ιωλκού οι Ηλ. Μπαιράμης, Χρ. Δημητρέλος και Κων. Βαρακλιώτης. Εκλέγεται ένας, στο Δήμο Κάρλας υποψήφιοι είναι οι Γαρ. Αντζούρης,Δημ. Βαζή και Δημ. Πανταζής. Εκλέγονται δύο, ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Στο Δήμο Μηλεών υποψήφιοι είναι Κων. Λεγαντής, Φ. Φαναριώτου και Γ. Αγριγιάννης. Εκλέγεται ένας.
Στο Δήμο Μουρεσίου υποψηφιότητα κατέθεσε Παντ. Πανιός και στο Δήμο Ν. Αγχιάλου υποψήφιοι είναι οι Μαρία Τσιάμη και Αρ. Γαρυφαλογιάννης, εκλέγονται δύο. Στο Δήμο Πορταριάς υποψηφιότητες κατέθεσαν οι Ι. Μαρέδης, Κων. Τσουράπας, Αρ. Παπακωνσταντίνου, Δημ. Μούτου και Δημ. Βλαχούτσος, στο Δήμο Πτελεού υποψήφιος είναι ο Νίκος Πίνας, στο Δήμο Σηπιάδος Αθ. Φλέρης, στο Δήμο Σκιάθου οι Ελ. Ζεμπέκη και Φ. Κοφινάς, στο Δήμο Σκοπέλου οι Α. Ξηντάρης, Μ. Μελαχροινάκη και Β. Τζουβαράκου, στο Δήμο Σούρπης οι Βασ. Ζαρκάδας και Χρ. Καλτσάς και στο Δήμο Φερών οι Θαν. Σκρίμπας, Ε. Παπαθεοδώρου, Χρ. Παπαρούνας, Σ. Μπακογιάννης και Κων. Βλάχος.
Σημειώνεται ότι σύνεδροι εξ οφίτσιο, λόγω θέσης και ιδιότητας, είναι οι παρακάτω: Εύη Αδαμάκη, Δημ. Βουβαλούδης, Αλ. Βούλγαρης, Μαρία Γίτση, Παυσ. Ζακολίκος, Ροδούλα Ζήση, Κώστας Καρτάλης, Βασ. Κοντορίζος, Λ. Κουτσιμπού, Δημ. Κουτσούκος, Π. Μαβίδης, Α. Νιζάμης, Π. Ντελεδήμου, Μ. Παπαβασιλείου, Απ. Παπατόλιας,Γ. Παππάς, Δημ. Πιτσιώρης, Στ. Πλαστάρας, Λ. Σακελλάρης, Π. Σκοτινιώτης, Γ. Στάμος, Η. Τασσιός, Λεων. Τζανής, Ν. Φουρτούνας, Γ. Φώτης και Βαγγ. Χατζηκυριάκος.

Τα εκλογικά κέντρα
Τα εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν ανά Δήμο ως εξής:
Για το Βόλο στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, για τη Νέα Ιωνία στο δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, για την Αγριά στο δημαρχείο Αγριάς και για την Αισωνία στο Δημαρχείο Αισωνίας.
Στον Αλμυρό θα ψηφίσουν στα ΚΕΠ, στην Αλόννησο σε ιδιωτικό κατάστημα (Σπαστήρα- Βότση), στην Ανάβρα στο νηπιαγωγείο της κοινότητας, στην Αργαλαστή στο ξενοδοχείο «Αγαμέμνων», στην Αρτέμιδα στην παλιά κοινότητα κάτω Λεχωνίων, στη Ζαγορά στην Κασσαβέτειο αίθουσα, στον Ιωλκό, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στην Κάρλα στα ΚΕΠ, στις Μηλιές στο κοινοτικό κατάστημα Καλών Νερών, στο Μούρεσι στο κεντρικό καφενείο, στην Ν. Αγχίαλο στα γραφεία της Δ.Ο ΠΑΣΟΚ, στην Πορταριά στο δημαρχείο, στον Πτελεό επίσης στο δημαρχείο, στην Σηπιάδα στην αίθουσα του γεωργικού συνεταιρισμού, στη Σκιάθο στα ΚΕΠ, στη Σκόπελο στο δημοτικό καφενείο Σκοπέλου, στη Σούρπη στα γραφεία της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και στο Βελεστίνο επίσης στα γραφεία της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου