ΤΟΠΙΚΑ

Τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου εορτάζει η Εκκλησία μας την Τρίτη 27 Αυγούστου. Στην Ιερά Μητρόπολη

τη-μνήμη-του-αγίου-μεγαλομάρτυρος-φαν-702546

Τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου εορτάζει η Εκκλησία μας την Τρίτη 27 Αυγούστου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν τα Ιερά Παρεκκλήσια των κάτωθι Ιερών Ναών: Στο Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου, Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βόλου, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει το Θείο Λόγο. Κατά την Αγιώνυμο ημέρα θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στο Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου, Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Αλυκών, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει το Θείο Λόγο. Κατά την Αγιώνυμο ημέρα θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στο Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου, Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ορφανοτροφείου Βόλου, την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα κηρύξει το Θείο Λόγο. Κατά την Αγιώνυμο ημέρα θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου