ΤΟΠΙΚΑ

Να εκμεταλλευτεί την έδρα του στα δυο επόμενα ματς

να-εκμεταλλευτεί-την-έδρα-του-στα-δυο-ε-851206

Για τη δύσκολη εβδομάδα που ξεκινά από σήμερα προετοιμάζονται στον ΑΣΚ Ολυμπιακό, αφού τους ερυθρόλευκους περιμένουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας και μέσα μάλιστα σε λίγες ημέρες. Την Κυριακή φιλοξενούν την ομάδα της Καλαμάτας και την επόμενη Τετάρτη θα υποδεχτούν τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες του θέλουν επιτέλους να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πετύχουν το απόλυτο, κατακτώντας συνολικά έξι βαθμούς από τα δυο αυτά παιχνίδια. Στις προπονήσεις δεν συμμετέχει ο Βέρμπης λόγω ίωσης.

Δύσκολη συνέχεια
Οι ερυθρόλευκοι καλούνται μέσα σε λίγες ημέρες να δώσουν δύο σπουδαία ματς στην έδρα τους. Αρχικά θα υποδεχθούν την Καλαμάτα την ερχόμενη Κυριακή και στην συνέχεια έρχεται η σειρά του ΠΑΣ Γιάννενα. Παράλληλα αναμένεται και ο ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης Εθνικός Πειραιώς-Ολυμπιακός, η οποία δεν διεξήχθη ούτε την Κυριακή ούτε την Δευτέρα όπως όριζε ο ΚΑΠ, αφού το γήπεδο του Ελληνικού παρέμεινε καλυμμένο με χιόνι. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου αρχικά θα κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα της Μεσσηνίας, η οποία προχθές έμεινε στο “Χ” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, που θα περάσει και αυτός στην συνέχεια από το Βόλο. Οι Βολιώτες την παρούσα στιγμή έχουν τους ίδιους βαθμούς με την ομάδα της Καλαμάτας, αλλά υπάρχει και ο αγώνας του Εθνικού, ο οποίος και εκκρεμεί. Τόσο η ομάδα της Μαύρης Θύελλας, όσο και οι ερυθρόλευκοι, έχουν από 11 βαθμούς, έχοντας σκοράρει μόλις έξι φορές. Στην άμυνα η ομάδα του Βόλου τα πηγαίνει καλύτερα, αφού έχει δεχθεί 11 τέρματα έναντι 16. Η Καλαμάτα την Δευτέρα παρουσιάστηκε ανεβασμένη και θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν απασχολεί την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, που πάνω από όλα θέλει να πιάσει τα δικά της στάνταρ και τότε θα μπορέσει να ξεπεράσει και τον σκόπελο της Καλαμάτας. Η κυριακάτικη αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ., ενώ ο αγώνας την επόμενη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. και θα διεξαχθεί επίσης στο ΕΑΚ.
Η κρισιμότητα στις εν λόγω αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένη και η τεχνική ηγεσία καλείται να βρει λύσεις στην επίθεση που θα χαρίσουν κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό της ισοπαλίας. Μπορεί η ομάδα του Βόλου σε μόλις πέντε αγώνες να έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα, αλλά θα πρέπει να ανακάμψει και στην επίθεση. Παράλληλα τεράστιο πρόβλημα αποτελεί η απομάκρυνση του Χάιντουτσεκ από τον σύλλογο, καθώς ο Πολωνός βρίσκεται στην πατρίδα του από την περασμένη Τρίτη. Ο αγώνας απέναντι στον Πανσερραϊκό ήταν ο καλύτερός του από την στιγμή που έφθασε στο Βόλο και όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο τελευταίος του. Το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ξανθομάλλης μέσος τον ανάγκασε να ζητήσει την αποδέσμευσή του από τον βολιώτικο σύλλογο. Στην πρόθεση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ πια είναι η λύση της συνεργασίας, αφού δεν κατάφερε να τον μεταπείσει ως τώρα. Πάντως για την ερχόμενη αναμέτρηση είναι τιμωρημένος και δε θα μπορούσε ούτως ή άλλως να αγωνιστεί. Παράλληλα από την αναμέτρηση με τον Εθνικό, όποτε και αν αυτή διεξαχθεί, θα απουσιάσει ο Πακάλτσης. Μπορεί ο αγώνας να μην έγινε, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον έμπειρο αμυντικό από το να παραστεί στα μετόπισθεν πλάι στον Πέτρου την Κυριακή.

Απόντος Βέρμπη
Δίχως τον Δημήτρη Βέρμπη διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση των ερυθρόλευκων. Ο επιθετικός της ομάδας του Βόλου δεν συμμετείχε σε αυτή, καθώς είναι κλινήρης με ίωση και ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση η ίωση να μεταφερθεί και στο υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Κωστούδης σφυρίζει στο Ε.Α.Κ
Ο κ. Χ. Κωστούδης θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Καλαμάτας την ερχόμενη Κυριακή. Ο διαιτητής από την Θεσσαλονίκη θα έχει ως βοηθούς του, τους Χ. Λαμπίδη από την Θεσσαλονίκη επίσης και τον Γ. Γιαβάζη από τον σύνδεσμο της Καρδίτσας. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα αναλάβει ο κ. Μ. Κοφίτσας από τον ΣΔΠ Καρδίτσας. Παρατηρητής θα είναι ο Χ. Δημόπουλος από την Αθήνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου