ΤΟΠΙΚΑ

ΚΟΜΠΙΝΑ: Διαθήκη Χριστόδουλου… για αθίγγανους!

κομπινα-διαθήκη-χριστόδουλου-για-αθ-851206

Ιερόσυλοι δε σεβάστηκαν ούτε καν τη μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου.
Εστησαν ολόκληρη κομπίνα με θύματα αθίγγανους του Αλιβερίου.
Εδώ και μία εβδομάδα ασυνείδητοι επιχείρησαν να εμπλέξουν αθίγγανους και Ένωση Πολυτέκνων του Νομού Μαγνησίας με ένα δήθεν επίδομα που άφησε με ιδιόχειρη διαθήκη του για τους αθίγγανους του Αλιβερίου ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος!
Στην αρχή όσοι το άκουσαν νόμιζαν ότι επρόκειτο για παρεξήγηση. Όταν όμως άρχισαν να πληθαίνουν τα τηλέφωνα και οι οχλήσεις στα γραφεία της Ένωσης Πολυτέκνων του Νομού Μαγνησίας στο Βόλο, έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο για τουλάχιστον κακόγουστη φάρσα, αν όχι απρέπεια στη μνήμη του Μακαριστού.
Χωρίς να έχει διαπιστωθεί “η πηγή” που είναι η αιτία αυτής της κακόγουστης και απαράδεκτης πληροφορίας, αθίγγανοι του Αλιβερίου φέρεται να ενημερώθηκαν -από κάποιους τους οποίους όμως προς το παρόν δεν είναι σε θέση να κατονομάσουν- άρχισαν να συρρέουν στα γραφεία της Ένωσης Πολυτέκνων και να ζητούν το επίδομα 3.000 ευρώ που ο Μακαριστός τους άφησε με “διαθήκη” και το οποίο θα κατέβαλε η Ένωση…
Στην αρχή οι υπάλληλοι της Ένωσης και τα μέλη της Διοίκησης νόμιζαν ότι επρόκειτο για παρεξήγηση. Όταν όμως άρχισαν να πληθαίνουν οι .. επισκέψεις στα γραφεία τους από αθίγγανους του Αλιβερίου όπως και τα τηλέφωνα από “υποτιθέμενους δικαιούχους” αντιλήφθηκαν ότι κάποιος θέλει να στήσει ένα κακόγουστο παιχνίδι…
“Πρόκειται για ασέβεια και απρέπεια μαζί στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου μας, επισήμανε στον “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ” ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας κ. Βάιος Κουκλουμπέρης, καταγγέλλοντας το γεγονός. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που σκαρφίζονται τέτοιους τρόπους προκειμένου να κοροϊδέψουν συνανθρώπους τους.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου