ΤΟΠΙΚΑ

Υπέκυψε 48χρονος τραυματίας

υπέκυψε-48χρονος-τραυματίας-706023

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Η προσπάθειά του να σωθεί ένας ανήλικος, ο οποίος με το ποδήλατό του πετάχτηκε μπροστά του, βγαίνοντας από πάρκο, και ενώ ο ίδιος κινούνταν με δίκυκλο στην οδό Δοξοπούλου απέβη τελικά μοιραία για τη ζωή του. Ο επίλογος του τροχαίου που είχε συγκλονίσει, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, τη Νέα Ιωνία, ήταν τραγικός.

Ο Απόστολος Κρυβοσίδης, κάτοικος εν ζωή Νέας Ιωνίας, μόλις ένα χρόνο περίπου αφότου είχε ξεκινήσει τη δική του οικογενειακή ζωή, έφυγε πολύ άδικα, νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή

Εδωσε πολύμηνη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Χθες εξέπνευσε, υποκύπτοντας στις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τις οποίες υπέστη μετά την πτώση του στο οδόστρωμα, όταν γύρισε το τιμόνι του δικύκλου του για να αποφύγει τη σύγκρουση με ποδήλατο που οδηγούσε ένα παιδί 13 ετών.

Η πορεία που ακολούθησε η μοτοσικλέτα, κινούμενη στη διασταύρωση Δοξοπούλου και Σταδίου, κοντά στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, ήταν ξέφρενη, όταν ο οδηγός της έκανε επικίνδυνο ελιγμό, όταν αντιλήφθηκε ξαφνικά την κάθετη κίνηση στο οδόστρωμα του ποδηλάτου.

Το δίκυκλο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ποδήλατο, το οποίο ακούμπησε στην μπροστινή του ρόδα. Ο 13χρονος υπέστη εκδορές από την πτώση του στο οδόστρωμα, όμως, ο 48χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ και άμεσα ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι γιατροί έδωσαν μάχη, προκειμένου να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Τα τραύματα, ωστόσο, έμελλαν να του στερήσουν τη ζωή του.

Η κηδεία του άτυχου 48χρονου θα γίνει σήμερα, στις 11π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου