ΤΟΠΙΚΑ

Ενας αγώνας, ένα ντέρμπι, δυο νικητές!!!

ενας-αγώνας-ένα-ντέρμπι-δυο-νικητές-851206

Ενας αγώνας, ένα ντέρμπι, κανένας νικητής ήταν όλη η 21η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο, όπου το μοναδικό ματς που έγινε ήταν το τοπικό ντέρμπι στην Αγριά μεταξύ Θησέα και Ρήγα, με σκορ 1-1… αλλά για κάποιους με δυο νικητές!!!
Μπορεί καμιά ομάδα να μην κέρδισε το παιγνίδι, αλλά ο Ρήγας ήταν αυτός που συνέχισε το σερί που έχει επί 3,5 χρόνια να μην χάνει σε τοπικά ντέρμπι… ενώ το ίδιο έχει και το συνέχισε και ο προπονητής Λάκης Μπακάλης στο πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο του Θησέα…
Τελευταία φορά που ο Ρήγας έχασε σε τοπικό ντέρμπι, αγωνιζόμενος στο περιφερειακό πρωτάθλημα, ήταν στις 2 Μαΐου 2004 στην 28η αγωνιστική, όταν ηττήθηκε 3-0 από τον Κένταυρο στη Νεάπολη. Από τότε ο Ρήγας σε 3 περιόδους και ένα γύρο της 4ης δεν έχασε κανένα ντέρμπι, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο περσινό πρωτάθλημα είχε μόνο νίκες.
Ο Ρήγας επί τρία χρόνια δεν έχασε από Κένταυρο, Αλμυρό, Θησέα, τον Ολυμπιακό και Αστέρα.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ρήγας δεν έχασε 16 ντέρμπι με προπονητή τον Λάκη Μπακάλη, ενώ σε τρία ήρθε 1-1 με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Το1-1 στην Αγριά και το ντέρμπι μεταξύ του Θησέα και του Ρήγα έμελλε να τελειώσει χωρίς νικητή. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αδικεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ έχουν και παράπονα από τη διαιτησία του Μυλωνά.
Δεν διεξήχθη το παιχνίδι μεταξύ του Αστέρα και του Φιλοκτήτη Μελιβοίας στο Ριζόμυλο, όπως και όλα τα υπόλοιπα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου