ΤΟΠΙΚΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΘΗΣΕΑ – ΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ

τοπικο-ντερμπι-θησεα-ρηγα-στην-αγρια-851206

Στην 21η αγωνιστική ρίχνονται σήμερα οι ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Σε αυτή ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μαγνησίας μεταξύ του Θησέα και του Ρήγα Φεραίου στην Αγριά. Από την άλλη ο Αστέρας Ριζομύλου θα υποδεχθεί τον Φιλοκτήτη.

ΘΗΣΕΑΣ – ΡΗΓΑΣ
Η τρίτη αναμέτρηση για φέτος είναι η σημερινή μεταξύ του Θησέα και του Ρήγα Φεραίου. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι στην 4η αγωνιστική, όταν και οι κυανόλευκοι είχαν επικρατήσει με 2-1 στο Βελεστίνο, με τον Αντώνη Μάνδαλο τότε στον πάγκο του συλλόγου. Από τότε οι δυο τους ξαναβρέθηκαν αντιμέτωποι αλλά στο θεσμό του κυπέλλου. Τότε ο Θησέας επικράτησε με 2-1, παίρνοντας παράλληλα εκτός από την νίκη και την πρόκριση στο τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Θ. Πλέον οι πράσινοι θα έχουν και οι ίδιοι άλλο πρόσωπο στον πάγκο τους, με τον Λάκη Μπακάλη να τίθεται αντιμέτωπος της ομάδας με την οποία δεν έχει γνωρίσει ήττα σε ντέρμπι ως προπονητής της. Για την ομάδα της Αγριάς ο Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει σήμερα στους Ντόντη και Λιάρο, με τον πρώτο να έχει τράβηγμα και τον δεύτερο να έχει στρατευθεί.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Τζέκας, Δεβριάδης, Μακρυγιάννης, Τσάπη, Δημούτσης, Κίτσιος, Ρούφος, Μπουμπουζιώτης, Χολέβας, Γεωργίου, Ανδρουτσόπουλος, Κ.Ζαχαράκης, Ι.Ζαχαράκης, Πασπαλάρης, Νούσιας, Δανιλόπουλος και Κόρμπας.

Από την άλλη στο αντίπαλο στρατόπεδο εκτός θα βρίσκονται οι Φασούλας, Τσιούκας ως ανέτοιμοι και οι Καναλιώτης-Μαστοροδήμος ως στρατευμένοι. Έτσι ετοιμοπόλεμοι είναι οι Φιλιππίδης, Στεργίου, Κοντογιάννης, Μπουρίτας, Καρατζιόλης, Γρούνας, Χατζηαθανασίου, Τσιαντής, Αποστολίδης, Ζαχαράκης, Δενελάβας, Αλεξίου, Μπούτλας, Μπάτης, Ίττης, Καραπλιάγκος, Λέτσιος και Τσουρίκας.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Μυλωνάς από την Ημαθία με βοηθούς τους Τρέβλα και Καραϊωσήφ.
*Για την ομάδα του Ρήγα ακολουθεί εξ αναβολής παιχνίδι στην Μυρίκη την ερχόμενη Τετάρτη.

ΑΣΤΕΡΑΣ
Τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας θα φιλοξενήσει στις 3 μ.μ. ο Αστέρας στο Ριζόμυλο. Οι κοκκινόμαυροι μετά το στραβοπάτημα και την ισοπαλία με τον Ηρακλή Σοφάδων θέλουν να επιστρέψουν και πάλι στις νίκες. Ο Μίλτος Καλόγηρος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει εκτός του πρόσφατα στρατευμένου Καρανικολάου, αλλά και αυτό του Μίλτου που δεν μπορεί να εξασφαλίσει άδεια από την μονάδα στην οποία υπηρετεί την στρατιωτική θητεία του.
Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Ευαγγέλου, Κονδύλης, Tανάγιας, Ψαρόμπας, Κώττας, Δ.Κουβελάς, Ρουκάς, Ιωάννου, Σπανός, Κουτσουνίδης, Μόσιος, Ναλπάντης, Μαντζιάρης, Κουτέρης, Σ.Οικονόμου, Παλάσης, Χ.Οικονόμου, Παντελίδης, Παναγιωτίδης, Θ. Κουβελάς, Λουλούδης και Τσιγκόλης. Τον σημερινό αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Μαζαράκης και βοηθοί του θα είναι οι Παπαδόπουλος και Τσιαμπάζης του συνδέσμου της Κοζάνης.

Η 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου
Θησέας Αγριάς-Ρήγας Φεραίος
Κίσσαβος Συκουρίου-Αρης Αγ. Κωνσταντίνου
Φωκικός-Μυρίκη
Οπούντιος Μαρτίνου-Αστέρας Καρδίτσας
Αχιλλέας Φαρσάλων-Τύρναβος 2005
Βελούχι-Απόλλων Λάρισας
Ηρακλής Σοφάδων-Αστήρ Ιτέας
Αστέρας Ριζομύλου-Φιλoκτήτης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου