ΤΟΠΙΚΑ

Χορός ονομάτων… για τον πάγκο της Νίκης

χορός-ονομάτων-για-τον-πάγκο-της-νίκ-851206

Τον αντικαταστάτη του Νίκου Ζαλίκα αναζητούν αγωνιωδώς στην Νίκη Βόλου μετά την παραίτηση του Κατερινιώτη τεχνικού την περασμένη Τρίτη. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και σχεδόν συμπληρώνουν ενδεκάδα. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας αγωνίζεται την Κυριακή στην Πρέβεζα με τον τοπικό ΠΑΣ του Γιάννη Γούναρη και η ΠΑΕ καλείται να καλύψει το συγκεκριμένο κενό άμεσα.
Οι υποψήφιοι
Την πόρτα του Σάββα Κωφίδη φέρεται να χτύπησε η ομάδα της Νίκης Βόλου, ώστε ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή και της Σκόντα Ξάνθη να αναλάβει το τιμόνι του κυανόλευκου καραβιού.
Ο ίδιος όμως δεν δέχθηκε την πρόταση της ομάδας της Νίκης Βόλου αρνούμενος ευγενικά. Πλέον το θέμα φαίνεται να κλείνει πιθανότατα σήμερα οπότε και αναμένονται νέες επαφές. Από την μια ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που αποτελούσε στόχο ίσως ακολουθήσει αλλού την καριέρα του και όχι στην Νέα Ιωνία. Ο Καλαϊτζίδης μέχρι πρότινος βρισκόταν στην ηγεσία του Εθνικού Αστέρα, από όπου και αποχώρησε μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα με την ομάδα της Καισαριανής, ενώ πέρυσι οδήγησε την Βέροια στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Ένα ακόμη όνομα που ακούγεται είναι και αυτό του Ντανιέλ Μπατίστα και είχε ακουστεί και το καλοκαίρι ως υποψήφιος να διαδεχθεί τον Σταύρο Διαμαντόπουλο. Με τον πρώην τεχνικό του Φωστήρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χρόνης αναμένεται να μιλήσει σήμερα.
Παράλληλα δίχως ποδοσφαιρική στέγη παραμένουν οι Αντώνης Μανίκας και Νίκος Κουρμπανάς. Ο πρώτος βρέθηκε για τελευταία φορά να προπονεί τον Εθνικό Αστέρα ενώ έχει περάσει από Καλλιθέα, Ατρόμητο Αθηνών, Ρόδο, Βύζαντα Μεγάρων, και Αγιο Δημήτριο.
Από την άλλη τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός του Νίκου Κουρμπανά ήταν η Παναχαΐκή. Ο 46χρονος τεχνικός έχει ξαναπεράσει με επιτυχία και πάλι σε δύσκολες στιγμές από την Νέα Ιωνία στο παρελθόν, αφού την περίοδο 2003-04 κάθισε στον πάγκο της για 24 ματς της Β Εθνικής, ενώ πάλι σε επίπεδο Β Εθνικής την βοήθησε την περίοδο 2005-06 σε 11 αγώνες να παραμείνει στην κατηγορία με δύο νίκες τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.
Παράλληλα το όνομα του Νίκου Χατζηκυριακίδη ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες ως υποψήφιου αντικαταστάτη του Νίκου Ζαλίκα στην κυανόλευκη τεχνική ηγεσία. Είναι αλήθεια πως ο Αγχιαλίτης τεχνικός προτάθηκε από μέλος της ΠΑΕ ωστόσο μέχρι χθες η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει. Στα ονόματα επίσης που ακούγονται είναι αυτά του Μαρίνου Ουζουνίδη και του 56χρονου Βασίλη Στασινόπουλου με θητεία στην Ηλιούπολη. Τέλος σχεδόν απίθανο είναι ο Νίκος Ζαλίκας να επιστρέψει στην θέση του(!!!) … αφού μπορεί στο παρελθόν κάτι τέτοιο να είχε συμβεί, ωστόσο την παρούσα στιγμή το γεγονός αυτό συγκεντρώνει μηδενικά ποσοστά.

Η προετοιμασία
Υπό τις οδηγίες του Αποστόλη Ταμπακόπουλου και του Γιάννη Χατζή προπονήθηκαν και χθες οι κυανόλευκοι ποδοσφαιριστές. Παρά το προπονητικό κενό οι δύο τους συνεχίζουν στο έργο τους. Για τον αγώνα στην Πρέβεζα υπάρχει μόλις μια απουσία και είναι αυτή του Στούμπου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ζήτησε άδεια να μην συμμετέχει την οποία και πήρε. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με μια απογευματινή προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία και θα ξεκινήσει για την Πρέβεζα αύριο το πρωί.

Οι “Φίλοι της Νίκης”
Συγκέντρωση αρκετών φίλων της Νίκης πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου. Σε αυτή συστάθηκε μια επιτροπή που θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Νίκη μέχρι το τέλος της περιόδου με διάφορους τρόπους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου