ΤΟΠΙΚΑ

Οι καλύτεροι του τοπικού ποδοσφαίρου

οι-καλύτεροι-του-τοπικού-ποδοσφαίρου-851206

Για πρώτη φορά φέτος η Ε.Π.Σ.Θ. μέσω του διαδικτύου και της ιστοσελίδας της Ενωσης(www.epsth.gr) πραγματοποίησε ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων του τοπικού ποδοσφαίρου για το 2007.
Μετά την ολοκλήρωση της δημοσκόπησης που έγινε από το σάιτ της Ε.Π.Σ.Θ. Δεκέμβριο και Ιανουάριο και στην οποία συμμετείχαν 614 άτομα , ολοκληρώθηκε και η επεξεργασία των ψήφων για να αναδειχθούν οι καλύτεροι ανά κατηγορία.
Από την επεξεργασία της δημοσκόπησης όπου συμμετείχαν και χρήστες του internet εκτός Νομού (οι επισκέψεις της ιστοσελίδας κάνουν ρεκόρ κάθε μήνα) φαίνεται η μεγάλη συμμετοχή γυναικών (47%) και οι οποίες είχαν μεγάλη συμβολή στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. (Στα αποτελέσματα δεν περιλαμβάνονται οι ψήφοι για αθλητές εκτός Νομού). Επίσης παρατηρήθηκαν πολλές προσωπικές επιλογές και πολλοί που συμμετείχαν στην ψηφοφορία ψήφιζαν μόνο σε μια κατηγορία, ενώ κάποιοι φάνηκε ότι έχουν πολλούς φίλους χρήστες του internet (π.χ. ο ποδοσφαιριστής Καραμέτος στις 17/12 με τους ψήφους που πήρε έπιασε κορυφή, ενώ το ίδιο έγινε για ένα διήμερο με τον προπονητή Δ. Νίκου).
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Ε.Π.Σ.Θ. έχουν ως εξής:

Καλύτερη ομάδα

Ψηφίσθηκαν 29 ομάδες. Καλύτερη ομάδα αναδείχθηκε ο πρωταθλητής 2006-2007 Θησέας Αγριάς που κέρδισε άνοδο στην Δ, ενώ με μικρή διαφορά στη 2η θέση ήταν ο Κεραυνός Σαμπάναγα και στην 3η θέση τα Ανω Λεχώνια .
Ακολούθησαν με αρκετούς ψήφους Νέοι Αθλητές Νίκης, Πύρασος, Πρωτεσίλαος, Ορμίνιο, ενώ Αστέρας, Κένταυρος, Ακρόπολη, Γ.Σ.Α, Σκιάθος αλλά και ΑΣΚ Ολυμπιακός ήταν πιο πίσω και επίσης ψηφίσθηκαν οι ομάδες: Νίκη, Εθνικός Ολυμπιακός, Ρήγας, Μαγνησιακός, Νηλέας,Εθνικός, Σαρακηνός, Μακρινίτσα, Διόνυσος, Μικροθήβες, Χλόη,
Α. Γαζής, ΑΠΟΒ, Ερμής, Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ.Θ. και Βόλος 2004.

Κορυφαίος παίκτης

Απο τους 65 παίκτες που ψηφίσθηκαν, πρώτος ήταν ο Αναστάσιος Ζαρκάδας του Ιάσονα Διμηνίου, ακολούθησε ο Ανδρέας Τσεκούρας του Κεραυνού Σαμπάναγα και 3ος ήταν ο Δημήτρης Καραμέτος των Ανω Λεχωνίων.
Με την σειρά ο Θανάσης Κωστούλας, ο Αναστάσιος Λαγός, ο Μάκης Πετρίδης, Αποστόλης Πλασταράς, ο Θανάσης Ζιάκας, ο Γιάννης Κοντοβάς, ο Κέρι Λόρι, ο Χρήστος Γιαννούλας και Αποστόλης Μπιζάτης ήταν αυτοί που ακολούθησαν.
Ακόμη ψηφίσθηκαν οι:
Σπ.Δανιλόπουλος,Γ.Δανόπουλος,Γ.Διάκος,Απ.Πακλατζής,Δ.Βαριάμης,Δ.Μπαμίχας, Λ.Δενελάβας,Κάκος,Σαρρής,Σπ.Γκάγκας, Καρακώστας,Μοσχούδης,Καμπέρης,Ανδρουτσόπουλος,Πανουργιάς,Τιμπλαλέξης,Σαρακατσάνος,Θωμαΐδης,Λαρίσης,Κ.Ζαχαράκης,Κουβελάς,Βαΐτσης,Ι.Κωτούλας,Κόρμπας,Δ.Καρράς,Τσάνας,
Ν.Χαλάτσης,Πλακαρός,Βουραζέρης,Μπαντέκας,Κ.Κίτσιος,Θ.Σπύρου,Ν.Κίτσιος,Μπούρντα,
Δ.Βογιατζής,Π.Σωτηρίου,Γ.Νίκου,Βρυσάκης,Ψαρόμπας,Ράϊος,Ζάνας,Μπλότσικας,Αδαλόγλου,
Αρβανίτης,Γκιγκιλασβίλι.
Ακόμη ψηφίσθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου της ομάδας Βόλος 2004 και οι επαγγελματίες,Τσάγγαρης,Πακάλτσης,Μασάντο, Μπουντούρης,Γιακάκογλου,Λυμπερόπουλος αλλά και ο Λάκης Αναστασόπουλος που ανήκει στο Βελούχι…

Το ταλέντο

Ο Τάσος Λαγός που από τον Γ.Σ. Αλμυρού πήγε στον Παναθηναϊκό ξεχώρισε με μεγάλη διαφορά στην κατηγορία το ταλέντο του 2007, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ανδρέα Τσεκούρα του Κεραυνού Σαμπάναγα, που επίσης είχε αρκετές προτιμήσεις. Στην 3η θέση αλλά με μεγάλη διαφορά ήταν ο Βαγγέλης Καρράς και την πρώτη δωδεκάδα (ψηφίσθηκαν 48) συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Φ.Μπίλος,Σ.Δανιλόπουλος,Ι.Νασιόπουλος,Διον.Αρβανίτης,Γ.Νίκου,Θ.Σπύρου Τηλ.Μακρόπουλος Γ.Μαλιαρός και Αλ.Ζατσάι.
Ακόμη ψηφίσθηκαν οι: Χαρβάλας,Κέρι Λορι,Πάσσιος,Γκιγκιλασβίλι,Αδαμάκος,Μαρμαρινός,Ντέρτσας,Ι.Ζαχαράκης,
Β.Σιαμανίκος,Γ.Διαμαντής,Γ.ΜαλιαρόςΑχ,Οικονόμου,Γ,Νικου,Ν.Χαλάτσης,
Διον.Δημητριάδης,Δ.Καλιακούδας,Β.Μπλότσικας,Ι.Βενιέρης,,Αθ.Γουργιώτης,Α.Πλασταράς,Κ.Μποζης,Σπ.Γκάγκας, Πλακαρός,Κ.Σωτηρίου,Μυλωνάς,Ι.Ξανθης,Α.Σφάκας,Καρακώστας,Παλάσκας,Τσάπη,Κάκος Ν.Μαρμαράς, Καραμέτος,Ζάνας.
Ακόμη ψήφο πήραν οι Αλ.Γεωργιάδης και Βαγγ.Διαμάντης του ΑΣΚ Ολυμπιακού.

Εμπειρος παίκτης

Ο Θανάσης Ζιάκας που πέρσι έπαιζε στον Κένταυρο και φέτος στον Μαγνησιακό ήταν με μεγάλη διαφορά πρώτος στην κατηγορία Έμπειρος παίκτης του 2007.Ο Ζιάκας που έχει αγωνισθεί ακόμη σε Τοξότη, Ολυμπιακό, Νίκη,Λεβαδειακό, Κόρινθο, Παναργειακό και Μανδραϊκό άφησε πολύ πίσω τον Αποστόλη Πακλατζή του Κεραυνού Σαμπάναγα, που ήταν και ο μόνος που ακολούθησε με διψήφιο αριθμό ψήφων.
Την τρίτη θέση μοιράζονται οι πολύπειροι Βαγγέλης Τελέγκας του Νηλέα και Βασίλης Μαλακασιώτης της Αγίας Παρασκευής, ενώ αμέσως μετά κατά σειρά ακολούθησαν οι Δ.Βαριάμης,Δ.Φραγγούλης,Αλ.Παναγιώτου,Δ.Φέκκας,Α.Λέτσιος,Πετρίδης,Τζέκας,Μπούρντ,Στεφανής,Σφακιανάκης,Ράιος,Κόφφας,Ανδρώνας και Ανδρουτσόπουλος.
Ακόμη ψηφίσθηκαν (συνολικά 44) οι: Ι.Παναγιώτου,Απ.Παναγιώτου,Δ.Μπαμίχας,Χρ.Γιαννόπουλος,Γ.Γατος,Ν.Δενελάβας,Θ.Ψαρόμπας,Ι.Κοντοβάς,Ν.Κουκουβίνος,Π.Σωτηρίου,Κ.Κίτσιος,Χ.Οικονόμου,Μ.Καράτσαλος,Ε.Ζάρρας, Ξηροφώτος,Κουλάκογλου,Μελαχροινός,Κοντορίζος,Καπετανάκης,Μάρρας,Γρούνας,
Κακασής,Κωτούλας,Μπεκος,Τζιώρας,Σέμπρος και ο Ακης Πέτρου του ΑΣΚ Ολυμπιακός.

Καλύτερος γκολκίπερ

Ο Σωτήρης Πλακαρός του Νηλέα ήρθε πρώτος σε ψήφους στην κατηγορία καλύτερος γκολκίπερ. Ο νεαρός τερματοφύλακας επικράτησε του έμπειρου Ηλία Ευαγγέλου του Αστέρα που ακολούθησε και των επίσης εμπείρων Αποστόλη Τσάνα (πέρσι Εθνικό, φέτος Ορμίνιο) και Βασίλη Τζέκα (Θησέας). Ακολούθησαν κατά σειρά οι Ι.Νιφορόπουλος (Πρωτεσίλαος ), Χάρης Αμπελάκιας (πέρσι Κένταυρο, φέτος Πύρασο) Γ.Παπούλιας (Κεραυνός), Δ.Ζάννας και ψηφίσθηκαν και οι Γλύκος,Βενιέρης,Παπάρας,Φώτου,Παπαγιαννοπούλου,Μίχας, Κολιας,Τσιλίγκος,Παπανικολάου,Κοντογιάννης,Ντίκας, Τσουμπέκος,Καρασαΐνης,Τριανταφύλλου και η Λία Μαρασίδη του Βόλος 2004.

Καλύτερος προπονητής

Πρώτος και με μεγάλη διαφορά ήταν ο Δημήτρης Νίκου στην κατηγορία καλύτερος προπονητής. Ο τεχνικός του Κεραυνού Σαμπάναγα άφησε στην 2η θέση τον Κώστα Μπέα που ανέβασε κατηγορία τον Πανιώνιο και 3ο το Νίκο Χατζηκυριακιδη που ήταν πρωταθλητής με το Θησέα.
Ακολούθησαν Νίκος Τσεκούρας,Σπύρος Μάμαλης,Γιώργος Παναγιωτόπουλος,Τάκης Αλιάτης,Βαγγέλης Βουρούκος,Δημήτρης Φραγγούλης,Βασίλης Πανόπουλος,Αντώνης Μάνδαλος,Λουκάς Κατσαμπέκης,Τάκης Βαταμίδης,Τάκης Μαρτίου,Γιάννης Ζαγκαβιέρος, Ηλίας Κούγιαλης και ψηφίσθηκαν και οι: Ε.Τσουκάλης,Κ.Παπαστεργίου,Ε.Μωραΐτης,Δ.Σπανός,Γ.Καραμίχαλος,Ντ.Κουκουβίνος,
Ηλ.Δενελάβας,Ε.Επίσκοπος,Ευθ.Δαλαμάγκας,Κ. Γραμματικός αλλά και οι Κ.Σταματίου και Θ.Μακρής.

Καλύτερος διαιτητής

Ο Δημήτρης Γκόλιας με πολύ μικρή διαφορά από τον Γιώργο Δαλούκα ανακηρύχθηκε καλύτερος διαιτητής, ενώ στην 3η θέση ήταν ο Γιάννης Κούστας. Στην κατηγορία ο καλύτερος διαιτητής υπήρξε η λιγότερη συμμετοχή, ενώ εκτός από τους Γκόλια,Δαλούκα,Κούστα ψηφίσθηκαν και οι Παπαδόπουλος,Χαλβατζάκος,Κρητικός,Μωραΐτου,Κουζάκης,Χουλιάρα,Πρώϊας,Τσαγκάρης,Ευαγγελιάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου