ΤΟΠΙΚΑ

ΑΡΛΕΤΑ: Κρίσιμη αλλά σταθερή η υγεία της

αρλετα-κρίσιμη-αλλά-σταθερή-η-υγεία-τη-851206

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της Αρλέτας, η οποία νοσηλεύεται από προχθές σε καταστολή και διασωληνωμένη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, συνεπεία πολύ σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου. Πανελλήνια συγκίνηση προκαλεί η γενναία μάχη της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, καθώς πλήθος θαυμαστών της από όλη την Ελλάδα, όπως και πολλοί Βολιώτες, αναζητούν διαρκώς πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της, η οποία σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις είναι “κρίσιμη αλλά σταθερή”. Οπως αναφέρει στο σημείο αυτό η Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Καρά “η κατάσταση της Αρλέτας εξακολουθεί να είναι κρίσιμη και σταθερή. Η αξονική τομογραφία που έγινε χθες το μεσημέρι έδειξε ότι το αιμορραγικό υγρό έχει παροχετευθεί όπως έπρεπε. Εξακολουθούν όμως να παραμένουν ευρήματα, τα οποία δεν μπορούν να μας δώσουν εικόνα για το πού θα οδηγηθεί η κατάσταση της υγείας της”, προσθέτει η Διοικητής του “Αχιλλοπούλειου” Νοσοκομείου Βόλου. Οπως εκτιμάται, τα δύο πρώτα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα κι όπως εξηγεί η κ. Καρά, “πρέπει οπωσδήποτε να περάσουν τα δύο πρώτα εικοσιτετράωρα, πριν οι γιατροί καταλήξουν σε κάποια συμπεράσματα για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Επομένως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνει κανείς προβλέψεις. Ελπίζουμε όλοι να μπορέσει να ξεπεράσει αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα της υγείας της” επισημαίνει η ίδια.
Εκδηλο είναι παράλληλα το ενδιαφέρον των μελών της τοπικής κοινωνίας, καλλιτεχνών και μη, καθώς αναζητούν διαρκώς πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, που έχει προκαλέσει σοκ και συγκίνηση στους απανταχού μουσικόφιλους. Υπενθυμίζεται ότι λίγα λεπτά πριν από την διεξαγωγή της προχθεσινής συναυλίας στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, η Αρλέτα αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου. Η αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε άμεσα έδειξε εκτεταμένη αιμορραγία στην παρεγκεφαλίδα και κρίθηκε αναγκαία η άμεση εισαγωγή στο χειρουργείο. Η εγχείρηση ήταν πολύωρη και διήρκεσε έως τις 4 το πρωί. Η κατάσταση της υγείας της Αρλέτας βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση, αλλά “κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την εξέλιξη”, αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Καρά, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι από την πρώτη στιγμή επιστρατεύθηκαν άπαντες, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδηθεί η κρίσιμη μάχη.
Στο πλευρό της Αρλέτας έσπευσαν παράλληλα οι αγαπημένοι συνεργάτες της αλλά και οι διοργανωτές της προχθεσινής συναυλίας που ματαιώθηκε τελικά, ενώ όπως προσθέτει η Διοικητής του Νοσοκομείου, “βρίσκονται εδώ άνθρωποι από το συγγενικό της περιβάλλον, οι οποίοι ενημερώθηκαν από μένα και από τους γιατρούς της εντατικής μονάδας για την κατάσταση της υγείας της Αρλέτας. Παράλληλα, συνεχίζει η κ. Καρά, κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας προκειμένου να την βοηθήσουμε σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάει”. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα “υπάρχει επιβάρυνση στο ιστορικό της, όπως αναφέρει η κ. Καρά, από ό,τι φαίνεται μάλλον σοβαρής αγγειοπάθειας, διότι όταν εισήχθη στο Νοσοκομείο είχε 22 πίεση, ενώ έκανε επί χρόνια χρήση αντιυπερτασικών φαρμάκων”. Το ενδιαφέρον και η ανησυχία των φορέων και των κατοίκων της περιοχής είναι έκδηλο, ενώ η ευχή που εκφράζουν άπαντες είναι να επανέλθει στις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες, προκειμένου να γιορτάσει από σκηνής Ηρωδείου τον προσεχή Σεπτέμβριο, συντροφιά με την κιθάρα και τους φίλους της, τα σαραντάχρονά της στο τραγούδι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου