ΤΟΠΙΚΑ

ΣΤΟ 1,5 μ. ΤΟ ΧΙΟΝΙ: Στα «λευκά» ντύθηκε πάλι το Πήλιο

στο-15-μ-το-χιονι-στα-λευκά-ντύθηκε-πάλ-851206

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται ο Βόλος από το περασμένο Σάββατο λόγω του χιονιού που έχει πέσει στο Πήλιο και το ύψος σε ορισμένα σημεία έχει ξεπεράσει και το 1,5 μέτρο. Στα υπόλοιπα χωριά του Πηλίου το χιόνι δεν έχει ξεπεράσει τους 50 έως 60 πόντους.
Και χθες όπως και προχθές το Χιονοδρομικό Κέντρο παρέμεινε κλειστό λόγω της χιονοθύελλας που επικρατούσε, ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι δεν σημειώθηκαν προβλήματα αποκλεισμών, καθώς υπήρχε συνεχής επέμβαση των αποχιονιστικών μηχανημάτων.
Αποχιονισμός γινόταν χθες σε Πήλιο και Οθρυ με δέκα μηχανήματα της ΔΕΣΕ και δύο της ΝΑΜ, ενώ οι οδηγοί που κατευθύνονται και σήμερα προς αυτές τις περιοχές θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Για σήμερα στο Νομό Μαγνησίας αναμένονται παροδικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο νομό από -3 έως 7οC και ειδικότερα στο Βόλο 1 μέχρι 7οC.
Ιδιες θερμοκρασίες αναμένονται για σήμερα και αύριο, ενώ από την Πέμπτη οι θερμοκρασίες θα ανέβουν αισθητά και την Παρασκευή προβλέπεται ηλιοφάνεια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου