ΤΟΠΙΚΑ

Η καθαριότητα στην Αγριά και την Αρτέμιδα

η-καθαριότητα-στην-αγριά-και-την-αρτέ-717679

Από το δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου κατατέθηκε η παρακάτω ερώτηση για την αποκομιδή και πλύσιμο των κάδων στην Αγριά και στα Λεχώνια.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Tις τελευταίες μέρες παρατηρείται έντονη δυσλειτουργία στην αποκομιδή αλλά και στο πλύσιμο των κάδων. Συγκεκριμένα τα κινούμενα απορριμματοφόρα ιδίως στις περιοχές της Αγριάς και των Λεχωνίων είναι σε άθλια κατάσταση. Η δυσοσμία ανυπόφορη, υπολείμματα υγρών να διαχέονται στο δρόμο, μεγάλα αντικείμενα έξω από τους κάδους οι οποίοι γενικώς παραμένουν άπλυτοι και παρουσιάζεται γενικώς μία εικόνα επιεικώς απαράδεκτη και μάλιστα μεσούσης της τουριστικής περιόδου. Χθες δε παρατηρήθηκε συνεργείο του Δήμου να πλένει ορισμένους κάδους, όχι με το συγκεκριμένο και κατάλληλο όχημα αλλά ρίχνοντας νερό με χειροποίητη κατασκευή, με αποτέλεσμα όλα τα βρώμικα νερά να εκτινάσσονται σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να δημιουργείται επιπλέον πρόβλημα και αρκετοί συμπολίτες να διαμαρτύρονται. Ερωτάται η αρμόδια Αντιδήμαρχος, καταλήγει η επερώτηση του κ. Χαρ. Ζάχου:

– Γιατί δεν επισκευάζονται τα απορριμματοφόρα;

– Γιατί δεν πλένονται οι κάδοι με το κατάλληλο όχημα; Αγριά – Λεχώνια δεν έχει παρουσιαστεί ουδέποτε.

– Γιατί δεν εναλλάσσονται οι κάδοι όπου προκύπτει πρόβλημα δυσοσμίας – Τι μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί για τους εργαζόμενους που εργάζονται κάτω από αυτές τις συνθήκες;».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου