ΤΟΠΙΚΑ

ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ: Νέα σύλληψη εμπόρου ηρωίνης

διωξη-ναρκωτικων-βολου-νέα-σύλληψη-εμ-851206

Νέο χτύπημα σε έμπορο ναρκωτικών στον Τύρναβο Λαρίσης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας, μετά από καλοσχεδιασμένη επιχείρηση αρκετών ημερών, κατάφεραν να συλλάβουν έμπορο ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών, ο οποίος προμήθευε αρκετούς τοξικομανείς του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου – Νέας Ιωνίας.
Ο 35χρονος κάτοικος Τυρνάβου συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την στιγμή που προσπαθούσε να πουλήσει ποσότητα ηρωίνης που αντιστοιχεί περίπου σε 250 δόσεις σε αστυνομικό. Σε έρευνα στην οικία του βρέθηκε ακόμη μία ποσότητα ηρωίνης και εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια.
Ειδικότερα προχθές στις 9.30 το βράδυ αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών μετά από τηλεφωνικό ραντεβού μετέβη στον Τύρναβο, προκειμένου να αγοράσει ποσότητα ηρωίνης από 35χρονο ανεπάγγελτο, κάτοικο της περιοχής.
Την στιγμή που ο 35χρονος έδινε στον αστυνομικό μία ποσότητα ηρωίνης σε νάιλον συσκευασία μικτού βάρους 20,4 γρ. αντί του χρηματικού ποσού των 400 ευρώ, επενέβησαν οι υπόλοιποι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν την εξέλιξη της αγοραπωλησίας και συνέλαβαν τον δράστη.
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων της έρευνας – προανάκρισης και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας και του Α.Τ. Τυρνάβου διενεργήθη νομότυπη κατ οίκον έρευνα, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα ηρωίνης σε χάρτινη συσκευασία μικτού βάρους 9 γρ. και 223 ναρκωτικά δισκία διαφόρων φαρμάκων.
Επίσης κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο μαζί με την αντίστοιχη κάρτα SIM ως μέσα διευκόλυνσης και το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ ως προερχόμενο από την διακίνηση.
Ο δράστης με τη σχηματιζόμενη δικογραφία σε βάρος του χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λαρίσης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.
Σημειώνεται ότι στις 18 Ιανουαρίου αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας είχαν συλλάβει μεγαλέμπορο ηρωίνης στη Λάρισα, οι οποίος είχε στην κατοχή του 5.500 δόσεις ηρωίνης αξίας 110.000 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου