ΤΟΠΙΚΑ

Ο Κ. ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ο-κ-χρονησ-αναμενεται-στο-βολο-για-να-δ-851206

Εξελίξεις, ανακοινώσεις και απαντήσεις για όλα όσα συμβαίνουν στον διοικητικό τομέα αναμένεται να υπάρξουν και να δοθούν σήμερα από την ΠΑΕ Νίκη. Το μεσημέρι αναμένεται στον Βόλο ο πρόεδρος Κώστας Χρόνης, που προανήγγειλε ότι θα έρθει και θα δώσει συνέντευξη Τύπου όχι μόνο για να δώσει απαντήσεις στις καταγγελίες των δυο παραιτηθέντων, αλλά και για να παρουσιάσει σε διοικητικό πόστο της ομάδας τον Σέρτζιαν Τσέροβιτς! Εν τω μεταξύ στο 0-0 έμεινε η Νίκη με τον Εθνικό Ολυμπιακό στο χθεσινό φιλικό στο Πανθεσσαλικό.

Ο Τσέροβιτς Γενικός Αρχηγός;
Δεν φαίνεται πως θα μείνει για πολλές μέρες «ορφανή» η θέση του Γενικού αρχηγού στην ομάδα. Μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Εμμανουήλ, ο πρόεδρος Κώστας Χρόνης προανήγγειλε ότι θα έρθει εκτός απροόπτου σήμερα στο Βόλο και θα παρουσιάσει τον Σέρτζιαν Τσέροβιτς ως γενικό αρχηγό. Ο ποδοσφαιριστής, που έχει μείνει εκτός ομάδας από το Νίκο Ζαλίκα και δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν, θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν διοικητικό πόστο. Μένει βέβαια να δούμε πώς θα πάρει την απόφαση του προέδρου ο Κατερινιώτης τεχνικός που έχει έρθει σε ρήξη με τον Τσέροβιτς. Ο Κώστας Χρόνης αναμένεται σε συνάντηση που θα έχει με δημοσιογράφους να απαντήσει και σε όλα αυτά που κατήγγειλαν κατά την αποχώρηση τους οι κ.κ. Εμμανουήλ και Κωνσταντίνου, που παραιτήθηκαν από το Δ.Σ.

Λευκή ισοπαλία στο φιλικό
Χωρίς τέρματα και με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται υπό άσχημες καιρικές συνθήκες και τσουχτερό κρύο έληξε το χθεσινό φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού μεταξύ της Νίκης και του Εθνικού Ολυμπιακού. Αμφότεροι οι αντίπαλοι δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές για γκολ, αλλά τελικά έμειναν στο 0-0. Ο Εθνικός Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πιο συγκροτημένος και είχε την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες με τους Μπέκο (17’ και 62’), Μπιμπή (24’), Τέα (30’) και Μητσόπουλο (40’) να μην καταφέρνουν να βρουν δίκτυα, ενώ η Νίκη είχε να αντιπαρατάξει μια κεφαλιά του Βούλγαρη (45’) και δυο σουτ του Μπρέγκου (65’ και 83’). Οι δυο προπονητές τέσταραν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Κώστας Σταματίου έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για αρκετούς νεαρούς, ενώ ο Νίκος Ζαλίκας είδε τους νεοαποκτηθέντες, Δεμιρτζόγλου, Λαπεϊκις, Στούμπο, Μπρέγκου, Μπούκα, Χασάνογλου και Εμμανουήλ να κάνουν το ντεμπούτο τους με την κυανόλευκη φανέλα.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΝΙΚΗ: Καντιμοίρης, Μπούκας, Μπρέγκου, Στούμπος, Λαπέικις, Βούλγαρης, Ντόιλ, Κουτσογιάννης, Γισγάκης, Χασάνογλου, Δεμιρτζόγλου. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ντελμεκούρας, Κώστης, Μακράκης, Σάμπλιακ, Ντούλας, Λάνγκερ, Κουτελιέρης, Χρέντσαρ, Εμμανουήλ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κουτσιρίμπας, Πολύζος, Πεχλιβανίδης, Μπιμπής (46’ Ευθυμιάδης), Γκάγκας, Παπαγιαννόπουλος, Μπέκος, Παπαδάτος, Βέργος, Τέας, Μητσόπουλος (46’ Μητσιόπουλος).

Ανακοίνωση Ο.Φ. Νίκης
Από τον Ομιλο Φιλάθλων Νίκης λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Με ενδιαφέρον και αγανάκτηση ταυτόχρονα διαβάσαμε στον Τύπο τους λόγους που οδήγησαν σε παραίτηση τους ανθρώπους που ανέλαβαν το «βάρος» της διοίκησης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Το ότι η ομάδα μας έφθασε στο σημείο να κόβει 80 ή 100 εισιτήρια στην έδρα της είναι γνωστό. Για όλα τα υπόλοιπα θα θέλαμε να μας ενημερώσει η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Θα θέλαμε να μας τα διαψεύσουν ή να τα επιβεβαιώσουν οι κ.κ. Χρόνης και Καϊμακάμης, που πιστεύουμε ότι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι της κατάντιας και της απαξίωσης της ιστορικής μας ομάδας! Αραγε έχουν αυτοί οι κύριοι το σθένος αλλά και το θάρρος να αναλάβουν – έστω και τώρα – τις ευθύνες τους;»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου