ΤΟΠΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΘΗΣΕΑΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΑΣ

για-το-τρια-στα-τρια-θησεασ-αστερασ-και-851206

Η 20η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο διεξάγεται σήμερα με ώρα έναρξης τις 3 μ.μ. και οι ομάδες της Μαγνησίας θέλουν το τρία στα τρία!!!
Ο Θησέας με νέο προπονητή κάνει νέο ξεκίνημα και θέλει το πρώτο διπλό εκτός έδρας, ο Ρήγας μετά το πρώτο του διπλό θέλει και δεύτερο, ενώ ο Αστέρας μετά την βαριά ήττα στα Φάρσαλα θέλει επιστροφή στις επιτυχίες στην κυριακάτικη 20η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος της Δ Εθνικής.
Ο Θησέας παίζει στον Άγιο Κωνσταντίνο, ο Ρήγας Φεραίος στο Καρπενήσι και ο Αστέρας υποδέχεται τον Ηρακλή Σοφάδων…

Ο ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ
Την πρώτη του νίκη εκτός έδρας θα επιδιώξει σήμερα ο Θησέας αγωνιζόμενος κόντρα στον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου. Μπορεί κάτι τέτοιο να είναι δύσκολο, αλλά οι παίκτες της Αγριάς θα έχουν στο πλευρό τους έναν έμπειρο προπονητή. Ο Λάκης Μπακάλης θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στο
πράσινο πάγκο και θέλει να μεταδώσει στους παίκτες του το πνεύμα του νικητή και στα εκτός έδρας ματς. .Ο Θησέας μετά από 19 αγωνιστικές έχει 7 νίκες, όλες εντός έδρας, ενώ δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας. Ως γηπεδούχος ο Θησέας είναι αήττητος με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ εκτός έχει πάρει 3 ισοπαλίες και έχει ηττηθεί 6 φορές. Για τον Λ. Μπακάλη όμως υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες και είναι αυτές του Άρη Ντόντη και του Στέφανου Ξηρόφωτου. Ο πρώτος θα απουσιάσει από τα μετόπισθεν καθώς τραυματίστηκε στο περασμένο ματς, ενώ ο δεύτερος θα λείψει από την μεσαία γραμμή, αφού τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης, σπάζοντας δάχτυλο του ποδιού του. Στην αποστολή βρίσκονται οι Τζέκας, Δεβριάδης, Μακρυγιάννης, Τσάπη, Δημούτσης, Κίτσιος, Ρούφος, Μπουμπουζιώτης, Λιάρος, Χολέβας, Γεωργίου, Ανδρουτσόπουλος, Κ.Ζαχαράκης, Ι.Ζαχαράκης, Πασπαλάρης, Νούσιας, Δανιλόπουλος και Κόρμπας. Τον αγώνα Άρη Αγίου Κωνσταντίνου-Θησέα θα διευθύνει ο κ. Κουρκούνας με βοηθούς την κ. Καλάβρια και τον κ. Τζαφόλια του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ

Επιστροφή στις επιτυχίες γυρίζοντας σελίδα είναι σήμερα στις 3 μ.μ. ο στόχος του Αστέρα Ριζομύλου, που προέρχεται από την πιο βαριά φετινή (4-0 στα Φάρσαλα) και θέλει σε δύο αγώνες έδρας που ακολουθούν κόντρα σε Ηρακλή Σοφάδων και Φιλοκτήτη Μελιβοίας το απόλυτο των βαθμών.
Πρώτος αντίπαλος είναι ο Ηρακλής που ο Αστέρας κέρδισε και πέρσι και φέτος (0-2 17 Χ.Οικονόμου,23 Καψάλης) στις Σοφάδες.
Σημειώνεται ότι στο σημερινό ματς με τον Ηρακλή ο Μίλτος Καλόγηρος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Καρανικολάου, που παρουσιάσθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και η διοίκηση κάνει ενέργειες, ώστε να βρεθεί σύντομα σε μονάδα της Μαγνησίας, τον επίσης στρατευμένο Ι. Μίλτο, αλλά και τον Ορ. Κατσούγκρη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Αποστόλη Κώττα.
Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Ευαγγέλου, Κονδύλης, Tανάγιας, Ψαρόμπας, Κώττας, Δ.Κουβελάς, Ρουκάς, Ιωάννου, Σπανός, Κουτσουνίδης, Μόσιος, Ναλπάντης, Μαντζιάρης, Κουτέρης, Σ.Οικονόμου, Παλάσης, Χ.Οικονόμου, Παντελίδης, Παναγιωτίδης, Θ. Κουβελάς, Λουλούδης και Τσιγκόλης.
Διαιτητής στο παιχνίδι Αστέρας-Ηρακλής Σοφάδων είναι ο κ. Θεοδώρου με συνεργάτες τους κ.κ. Λύκο και Αλεξίου από την Εύβοια.

Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ
Δίχως να αντιμετωπίζει σπουδαία προβλήματα ο Ρήγας Φεραίος θα βρεθεί σήμερα στην έδρα της αδύναμης Μυρίκης προκειμένου να επιστρέψει από το Καρπενήσι με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του. Ο τεχνικός Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει να προβληματίζεται μόνο με την ίωση που ταλαιπωρεί τον Λάππα. Παράλληλα ανέτοιμος είναι ο Φασούλας, ο οποίος ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, αλλά έχει χάσει προπονήσεις. Στρατευμένοι παραμένουν οι Καναλιώτης και Μαστοροδήμος. Από την άλλη ο Ίττης έχει επανέλθει στις προπονήσεις μετά την αποθεραπεία που ακολούθησε και θέτει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Φιλιππίδης, Στεργίου, Κοντογιάννης, Μπουρίτας, Καρατζιόλης, Γρούνας, Χατζηαθανασίου, Αποστολίδης, Ζαχαράκης, Δενελάβας, Αλεξίου, Τσιούκας, Μπάτης, Καραπλιάγκος, Λέτσιος και Τσουρίκας. Στην αναμέτρηση Μυρίκη-Ρήγας Φεραίος θα «σφυρίξει» ο κ. Φούφουλας με βοηθούς τον κ. Κοτσύφη και την κ. Κακοσαίου από τη Βοιωτία.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Αρης Αγ. Κων/νου-Θησέας
Αστέρας Καρδίτσας-Κίσαβος Συκουρίου
Μυρίκη-Ρήγας Φεραίος
Τύρναβος-Οπούτιος Μαρτίνου
Απόλλων Λάρισας-Ανδρούτσος Γραβιάς
Αστέρας Ιτέας-Αχιλλέας Φαρσάλων
Φιλοκτήτης-Βελούχι
Αστέρας Ριζομύλου-Ηρακλής Σοφάδων
Ρεπό ο Φωκικός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου