ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια στο αήττητο του 2008 θέλει ο Ολυμπιακός

συνέχεια-στο-αήττητο-του-2008-θέλει-ο-ολυμ-851206

Με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα και τη συνέχεια στο αήττητο εντός του 2008 σήμερα ο Ολυμπιακός παίζει στις 3 μ.μ. στην Καλλιθέα για τη 12η αγωνιστική της Β Εθνικής.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ηττηθεί στα τρία ματς που έχει δώσει τον Ιανουάριο (έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες), αλλά το γεγονός ότι στα προηγούμενα 8 του 2007 αγνοούσε τη νίκη, τον έχει καθηλώσει σε όχι καλή θέση και θέλει στην Καλλιθέα να καταφέρει ό,τι δεν κατάφερε την προηγουμένη Κυριακή, παραχωρώντας βαθμούς στο Βόλο στον Πανθρακικό…
Εξαιρετικά δύσκολο χαρακτηρίζεται πάντως για τον Ολυμπιακό το σημερινό παιχνίδι με την Καλλιθέα, καθώς η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της το Ν. Παντελή θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η Καλλιθέα προέρχεται από ήττα με 1-0 από την Καλαμάτα εκτός έδρας, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδό της είχε παραχωρήσει «λευκή» ισοπαλία στον Εθνικό.
Ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα να μη δεχθεί γκολ, κάτι που έχει καταφέρει στα τρία προηγούμενα ματς, όπου το πρόβλημα ήταν κυρίως επιθετικό… καθώς έχει πετύχει ένα μόνο, έχοντας από την αρχή πρόβλημα στο σκοράρισμα…
Ύστερα από 11 παιχνίδια πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει μόλις πέντε γκολ, διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, πίσω από την Καστοριά που έχει πετύχει τέσσερα τέρματα.
Στο σημερινό ματς κανονικά θα αγωνιστεί ο Θοδωρής Πακάλτσης, που σύμφωνα με το ποινολόγιο της ΕΕΠ Β’-Γ’ Εθνικής κατηγορίας δεν είναι τιμωρημένος. Κι αυτό γιατί δεν υπολογίζεται το παιχνίδι με τον Πιερικό, που διεκόπη και στο οποίο ο ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Απουσία θα είναι ο Γιάννης Τσάγγαρης που είναι τραυματίας, ενώ Χαϊντούτσεκ που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με την Καλαμάτα εντός έδρας.
Εκτός αποστολής έμειναν οι νεοαποκτηθέντες Καρποντίνης, Οικονόμου, Σαμουηλίδης, όπως και οι Φλώρος, Ακπαρίδης, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Οι Πολυχρόνης Βεζυρίδης, Ευθύμης Αγγελόπουλος, Αλέκος Γεωργιάδης, Άκης Πέτρου, Θοδωρής Πακάλτσης, Πάβελ Χαϊντούτσεκ, Κώστας Μάγγος, Ιλιε Μιτρόφ, Πέτρος Κοντέων, Ντίλτον Περέιρα, Μακης Χαϊκάλης αναμένεται να είναι οι 11 που θα ξεκινήσουν σήμερα στην Καλλιθέα, με τους Βάντερ Μασάντο και Δημήτρη Βέρμπη να διεκδικούν θέσεις, ενώ στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Κοντοβάς, Γιακάκογλου, Σίνγκμπο, Χατζής, Σκαρλάτος, Φονσέκα, Δήμας και Διαμάντης.
Για τον Ολυμπιακό στην μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε προχθές αποκτήθηκαν ο αμυντικός χαφ Κώστας Μάγγος, ο Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ Βάντερ Μασάντο, ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός από το Μπενίν Φελισιέν Σίνγμπο, ο Νίκος Καρποντίνης, μέσος από την Κέρκυρα και ακόμη
τον τερματοφύλακα Σαμουηλίδη από την Δόξα και από τον Πιερικό τον Βολιώτη Κώστα Οικονόμου.
Στο μεταξύ ο Βραζιλιάνος Ντίλτον Περέιρα, που πριν λίγο καιρό έλυσε το συμβόλαιό του, αφήνοντας θέση για τον Μασάδο, απέκτησε κοινοτικό διαβατήριο και θα συνεχίσει στην ομάδα, ενώ επανήλθε στο Βόλο και ο Γιώργος Δήμας.
Πάντως έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Κατσαρός (7 συμμετοχές), Στάνκοφ (4 συμμετοχές), Σαρρής (5 συμμετοχές), Γενιτσαρίδης (7 συμμετοχές ) και οι χωρίς συμμετοχή Πέικοφ, Γεώργογλου, Ξαντινίδης, Μηλιώτης, ενώ δόθηκαν δανεικοί ο Καψιώτης στο Μεσολόγγι και ο Παρίσσης στον Αστέρα Ιτέας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου