ΤΟΠΙΚΑ

ΝΙΚΕΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ

νικεσ-θα-κυνηγησουν-θησεασ-και-αστερα-851206

Η 19η αγωνιστική διεξάγεται σήμερα για το περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο Θησέας Αγριάς θα φιλοξενήσει τη Μυρίκη, ενώ ο Αστέρας θα βρεθεί απέναντι στον Αχιλλέα στα Φάρσαλα. Από την άλλη ο τρίτος εκπρόσωπος της Μαγνησίας στον 4ο όμιλο Ρήγας Φεραίος δεν θα αγωνιστεί, έχοντας ρεπό.

Ο Αστέρας Ριζομύλου
Με τον Αχιλλέα Φαρσάλων συγκρούεται σήμερα στις 3 μ.μ. ο Αστέρας Ριζομύλου. Οι κοκκινόμαυροι στην περασμένη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι με τον Οπούντιο Μαρτίνου, δίχως μάλιστα να καταφέρουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Ο Μίλτος Καλόγηρος και οι παίκτες του θα κυνηγήσουν την νίκη, ώστε να αναρριχηθούν και άλλο στην κατηγορία, αλλά και να πάρουν το αίμα τους πίσω, καθώς ο Αχιλλέας Φαρσάλων είχε αλώσει το Ριζόμυλο, παίρνοντας νίκη με 0-2 για την 2η αγωνιστική.
Ο νεοαποκτηθείς Αποστόλης Κόττας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ εκτός αποστολής βρίσκεται και ο Κουτσουνίδης που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Καρανικολάου-Χρήστου Οικονόμου, ωστόσο θα βρίσκονται στην αποστολή όπως και οι Ευαγγέλου, Κονδύλης, Tανάγιας, Ψαρόμπας, Δ.Κουβελάς, Ρουκάς, Ιωάννου, Σπανός, Κουτσουνίδης, Μόσιος, Ναλπάντης, Μαντζιάρης, Κατσούγκρης, Κουτέρης, Σ.Οικονόμου, Παλάσης, Παντελίδης, Μίλτος, Παναγιωτίδης, Θ. Κουβελάς, Λουλούδης και Τσιγκόλης. Στα θετικά η επιστροφή του Καψάλη που θα ηγηθεί της επίθεσης, επιστρέφοντας μετά το ματς απέναντι στον Τύρναβο στις 16/11/07.

Ο Θησέας Αγριάς
Την νίκη καλείται να κατακτήσει ο Θησέας Αγριάς, φιλοξενώντας τον σύλλογο της Μυρίκης. Οι παίκτες του Νίκου Χατζηκυριακίδη προέρχονται από ήττα στην Καρδίτσα κόντρα στον Αστέρα στην έναρξη του Β γύρου. Πλέον η συγκομιδή των τριών βαθμών μοιάζει επιτακτική, αφού η Μυρίκη είναι μια αδύναμη ομάδα, που βρίσκεται άλλωστε στον πάτο της βαθμολογίας. Βέβαια η Μυρίκη κατέχει τους τρεις από τους οκτώ βαθμούς της συνολικά, έχοντας επικρατήσει των πράσινων στην 2η αγωνιστική με 2-1. Για ακόμη ένα αγώνα προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών δεν υπάρχουν και ο Νίκος Χατζηκυριακίδης επιθυμεί πέρα από την νίκη και μια καλή εμφάνιση, με το ηθικό να είναι ανεβασμένο. Στην αποστολή βρίσκονται οι Τζέκας, Δεβριάδης, Ντόντης, Μακρυγιάννης, Τσάπη, Δημούτσης, Κίτσιος, Ρούφος, Μπουμπουζιώτης, Ξηρόφωτος, Λιάρος, Χολέβας, Γεωργίου, Ανδρουτσόπουλος, Κ.Ζαχαράκης, Ι.Ζαχαράκης, Πασπαλάρης, Νούσιας, Δανιλόπουλος και Κόρμπας.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στην 19η αγωνιστική:
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ – ΜΥΡΙΚΗ: Ανθρακίδης Ν., Τσαλουχίδης Χ., Παπαδοπούλου Ε. (Κιλκίς)
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Φώτης Σ., Κουλουδής Δ., Στρουμπούλης Γ. (Εύβοιας)
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Βογιατζής Β., Περιβόλης Π., Γκοζαρίδης Β. (Θεσ/νίκης)
ΦΩΚΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γιάχος Α., Γεωργαράκος Ν., Ντάλλας Π. (Αθηνών)
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Μαντάκης Σ., Γαβράς Γ., Βρέσκας Γ. (Ημαθίας)
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ – ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ: Κυριακόπουλος Γ., Τσαλίκης Β., Χάνης Ε. (Φθιώτιδας)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ: Μαλούτας Δ., Παπάζογλου Α., Μανουσαρίδης Θ. (Ημαθίας)
ΒΕΛΟΥΧΙ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΟΦΑΔΩΝ: Ζήλος Α., Καράμπουλας Θ., Σουλιώτης Ν. (Λάρισας).
Ο Ρήγας έχει ρεπό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου