ΤΟΠΙΚΑ

Παρ θιν αλός

παρ-θιν-αλός-851206

Δεν παίρνω όρκο ότι πρόκειται για “πληροφορίες” και όχι για έμμεσες υποδείξεις τα απανωτά δημοσιεύματα του τελευταίου 48ώρου, ότι ο Καραμανλής ετοιμάζει ανασχηματισμό. Αλλάζοντας υπουργούς και απομακρύνοντας στελέχη, κάθε βαθμίδας σε κόμμα και κυβέρνηση, που έχουν εμπλακεί έστω κι απλώς ονομαστικά στα όσα αποτελούν το “θέμα Ζαχόπουλου”.

Αν όντως κάνει ανασχηματισμό, μάλλον θα έχει κερδίσει πόντους στο εσωκομματικό πεδίο ο Μεϊμαράκης. Δικές του ήταν οι άμεσες υποδείξεις από μέρες τώρα.

Λίγο ακόμη και θ’ αρχίσει να ανησυχεί σοβαρά η Ντόρα για τις μετοχές του πρώην κολλητού της Μεϊμαράκη. Στο τέλος, όταν θα αρχίσει η γερή φαγωμάρα στελεχών για τη διαδοχή, θα προβάλλει ως η αξιόπιστη λύση, που θα εγγυάται την ομαλή συνέχεια στο κόμμα.

Οπως πάει να λειτουργήσει υπέρ του Ιγνάτιου και το πολυσύνθετο και κάκοσμο παρασκήνιο της Αρχιεπισκοπικής εκλογής. Αφού άρχισαν οι καταγγελίες για εκβιασμούς και οι “παλιοί” βγάζουν στα παράθυρα τις συναντήσεις και τα παζάρια τους, πολλοί θα αναζητήσουν την επιλογή της ήρεμης και συνετής συνέχειας….

Ο Βουλγαράκης έδωσε εντολή στους άνδρες της Ασφάλειας του υπουργείου του, να «κατάσχουν» (!) τα κινητά τηλέφωνα όλων όσοι περνούν το κατώφλι του μεγάρου της Ακτής Βασιλειάδη. Φυλάγεται με όσα γίνονται. Η εντολή είναι για όλα τα τηλέφωνα ή μόνο μάρκας… Siemens;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου