ΤΟΠΙΚΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ: Νεκρός 21χρονος Βολιώτης

τροχαιο-δυστυχημα-νεκρός-21χρονος-βολι-851206

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 21χρονος Βολιώτης, δόκιμος αστυφύλακας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός χτύπησε σε στηθαίο και κατέληξε στον Φαρσαλίτη ποταμό, τη στιγμή που τέσσερις φίλοι πήγαιναν από το Βόλο προς τη Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας.
Πρόκειται για τον Βασίλειο Ξαντίρο, δόκιμο στη Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας, η κηδεία του οποίου έγινε χθες το απόγευμα από τον Ι.Ν. Αναλήψεως Βόλου, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές οδύνης.
Το δυστύχημα σημειώθηκε προχθές στις 11 το βράδυ στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Σταυρού – Γεφυριών. Στο αυτοκίνητο μάρκας BMW που οδηγούσε ένας φίλος και συνάδελφος του 21χρονου, επέβαιναν τέσσερις δόκιμοι αστυφύλακες, που κατευθυνόταν από το Βόλο προς τη σχολή τους. Ο οδηγός είναι από τη Λαμία, αλλά σπούδαζε στο Βόλο και άλλοι τρεις συνεπιβαίνοντες.
Ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν προς τα Γεφύρια, διένυσε μια μικρή ανηφόρα και στη συνέχεια ακολουθεί μια κατηφόρα με απότομη στροφή, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, χτύπησε σε στηθαίο πριν τη γέφυρα και στη συνέχεια κατέληξε στον Φαρσαλίτη ποταμό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από πνιγμό ο 21χρονος, ο οποίος καταγόταν από την Καρδίτσα.
Οι υπόλοιποι τρεις συνεπιβάτες, ανάμεσα τους και ακόμη ένας Βολιώτης, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων και χθες στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Ο άτυχος Βασίλης φοιτούσε στο πρώτο έτος της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας και σύμφωνα με τον διοικητή της σχολής θεωρούνταν από τους καλύτερους μαθητές. Σκηνές οδύνης εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του, με τραγικές φιγούρες τους γονείς του και τα δύο του αδέλφια. Τιμές στη σορό του άτυχου νεαρού απέδωσε άγημα 40 ένστολων μόνιμων και δόκιμων της σχολής αστυφυλάκων που φοιτούσε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου