ΤΟΠΙΚΑ

Προκαταρκτική μελέτη για την αποχέτευση

προκαταρκτική-μελέτη-για-την-αποχέτε-721429

Η αμοιβή που καταβλήθηκε στη ΔΕΥΑΜΒ αφορούσε στη σύνταξη της προκαταρκτικής μελέτης του συνόλου των περιοχών του παραλιακού μετώπου και της οριστικής μελέτης του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της Αγριάς και της σύνδεσης αυτού με τις Ε.Ε.Λ .

Τα παραπάνω υπογραμμίζει σε απάντησή του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Λεωνίδας Μαυρογιάννης, σε σχετική επερώτηση που είχε καταθέσει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Χαρ. Ζάχος και ο οποίος ρωτούσε για το ποσό των 800.000 ευρώ που είχε διαθέσει η πρώην Διαδημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ανατολικού και Κεντρικού Πηλίου (ΔΕΥΑΚΠ) για τη σύνταξη των μελετών για το δίκτυο αποχέτευσης από την Αγριά μέχρι τα Καλά Νερά.

Η αγροτική οδοποιία στην Αγριά

Εξάλλου σε ερώτηση του ίδιου δημοτικού συμβούλου για την αγροτική οδοποιία της Αγριάς ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Φ. Λαμπρινίδης σημειώνει τα ακόλουθα:

«Οι σχετικές εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου “Αγροτική οδοποιία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς” έτους 2012 και συνολικού προϋπολογισμού 35.000€. Όπως έχουμε ενημερώσει εγκαίρως το Δημοτικό Συμβούλιο και φυσικά πάντοτε σε συνεννόηση με το τοπικό συμβούλιο, οι εργασίες πραγματοποιούνται αφού το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Με το δεδομένο αυτό, οι εργασίες στη Δημοτική Ενότητα Αγριάς και συγκεκριμένα στην περιοχή της Δράκειας έχουν πραγματοποιηθεί κατά το μήνα Ιούνιο. Αυτό αφορά τις θέσεις “Στουρνάρια – Ξυνά νερά – παρακλάδια Παναγίας Δράκειας – Χάνια προς πηγές Μάνα – Μεσοράχη Γιανά” καθώς και τον δρόμο Αγριά – Ανεμούτσα – Δράκεια στα οποία αναφέρεστε με την ερώτησή σας, επιπλέον δε παρεμβάσεις που έγιναν σε συνεργασία με τον Πρόεδρο και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι το έργο έχει προθεσμία περαίωσης έως το Νοέμβριο του 2013».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου