ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζει η Αγία Μαρίνα

πανηγυρίζει-η-αγία-μαρίνα-721534

Τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης τιμά η Εκκλησία αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίας Μαρίνας Κισσού. Σήμερα, παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεβαστιανού Ζερβού, ο οποίος θα κηρύξει το Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στην Αγία Μαρίνα Αφήσσου, σήμερα παραμονή, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος. Αύριο, ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιουστίνου Κωνσταντά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει. Στις 6 μ.μ θα τελεσθεί Ιερά Παράκλησις στην Αγία Μαρίνα και θα εκτεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού της Λειψάνου.

Στην Αγία Μαρίνα Βόλου, την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αλεξίου Αλεξοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει το Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στην Αγία Μαρίνα Αλυκών, σήμερα, παραμονή του εορτασμού, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Αποστόλου Θάνου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα ομιλήσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου