ΤΟΠΙΚΑ

Δίωρη στάση εργασίας αύριο στην ΑΓΕΤ

δίωρη-στάση-εργασίας-αύριο-στην-αγετ-721576

Δίωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί μέχρι και τη 1 μετά το μεσημέρι για αύριο Τετάρτη, αποφάσισε το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Τσιμέντων, καθώς την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη στην Επιθεώρηση Εργασίας η τριμερή για τις δύο απολύσεις που έγιναν εργαζομένων, που αρνήθηκαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα οικειοθελών αποχωρήσεων.

«Μετά την σκληρή στάση που επέδειξε η εταιρεία απέναντι στους δύο συναδέρφους μας που δε δέχθηκαν «για το καλό τους» να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα οικιοθελούς αποχώρησης, έγινε πλέον αντιληπτό ότι η εκμετάλλευση του εργασιακού καιάδα που έχουν δημιουργήσει η κυβέρνηση και οι τροϊκανοί βρίσκει πρόσφορο έδαφος σε όλους.
Εμείς κρατάμε από την πρωτόγνωρη σε μαζικότητα, παλμό, αγωνιστικότητα, πάθος για δικαίωση 24ωρη απεργία της 10/07/2013, το πραγματικό νόημα της αλληλεγγύης, αλλά ταυτόχρονα συνεχίζουμε ώστε να δικαιωθούν οι συνάδερφοί μας και να επιστρέψουν στο εργοστάσιο. Θα είμαστε δίπλα τους την Τετάρτη στις 11.00, στην επιθεώρηση εργασίας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το σωματείο εν όψει της τριμερούς.

Στην ίδια ανακοίνωση εξάλλου απευθύνεται κάλεσμα συμμετοχής στη σημερινή 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το νέο πολυνομοσχέδιο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου