Με το φακό της καθημερινότητας

Τελευταία ενημέρωση: 2008-01-29, 00:00:00

 

 

 

 

Την Κυριακή 27-1-2008 και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο ΒΟΛΟΣ ΠΑΛΛΑΣ η Ένωση Αποστράτων Αξ/κων Αεροπορίας (Ε.A.A.A), έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στην κατάμεστη των 300 ατόμων αίθουσα, των Μελών και οικογενειών της.
Παρευρέθησαν πολιτικές και τοπικές αρχές και εκπρόσωποι, ενώσεων, συνδέσμων και συλλόγων. Στο ζεστό και ευχάριστο κλίμα, η παρουσία από σύνολο έντεχνης λαϊκής μουσικής, του μουσικού σχολείου Βόλου, προσέδωσε ιδιαίτερη χαρά και κέφι στους παρευρισκομένους.
Το Δ.Σ της ένωσης αισθάνεται ιδιαιτέρα ικανοποίηση για την αθρόα προσέλευση των Μελών της και την συμβολή τους στην επιτυχία.

Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Παλαιού Κοιμητηρίου Βόλου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας παρουσία του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και των πιστών, μετά το εσπερινό κήρυγμα. Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που καθιερώθηκε στο Παλαιό Κοιμητήριο μετά των άλλων εκδηλώσεων, να τελείται και η κοπή της βασιλόπιτας. Ο π. Αλέξανδρος ευχήθηκε ο καινούργιος χρόνος να είναι ευλογημένος, με υγεία, πίστη, ελπίδα, παρηγοριά, υπομονή και πνευματικό αγώνα για να φέρει και καρπούς πνευματικούς.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=