ΤΟΠΙΚΑ

Χαθήκαν βαθμοί… και ο Κατσαρός

χαθήκαν-βαθμοί-και-ο-κατσαρός-851206

Αλλους δυο βαθμούς άφησε στο Στάδιο Βόλου ο Ολυμπιακός, μένοντας στο 0-0 με τον Πανθρακικό προχθές για την 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής και στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, αφού χάθηκε η ευκαιρία να ανεβεί 3 θέσεις!!!
Οι ερυθρόλευκοι προχθές φάνηκαν μάλλον να παίζουν γι’ αυτό το αποτέλεσμα, αφού ξεκίνησαν με 3 αμυντικά χαφ, τον Κατσαρό στην «έξοδο»… εκτός αποστολής και τους Μασάντο, Φονσέκα στον πάγκο… όπου δεν υπήρχαν αμυντικοί…
Ο Ολυμπιακός ειδικά στο α΄ μερος ήταν ανώτερος, αλλά και πάλι έδειξε ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, έδειξε να θέλει τη νίκη, αλλά όμως ότι δεν γνώριζε τον τρόπο να φθάσει στην επιτυχία!!!
Προς το τέλος μάλιστα φάνηκε μια κούραση γενικότερα στην ομάδα, ενώ κόπωση υπήρχε και για τον Γεωργιάδη που αναγκάζονταν να εκτελεί τα πλάγια άουτ και από τις δυο πλευρές του γηπέδου!!!
Την Κυριακή χάθηκαν βαθμοί και χθες χάθηκε ένας ακόμη παίκτης, που ενώ έδειξε την αξία του… στα τελευταία 2 ματς δεν ήταν στα πλάνα!!! Ετσι χθες έλυσε το συμβόλαιό του ο Γιάννης Κατσαρός που έπαιξε σε 7 ματς πρωταθλήματος.
Ο Γιάννης Κατσαρός ήρθε το καλοκαίρι στο Βόλο από τον Παναιτωλικό, έχοντας ήδη 42 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννενα. Επίσης πριν το Βόλο είχε παίξει 44 ματς στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Πιερικό, ΠΑΣ, Καλαμάτα) και 192 στη Γ με Αγρ.Αστερα, Κρύα Βρύση, Ηλυσιακό, Θράκη και Παναιτωλικό, ενώ τώρα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Διαγόρα.
Στον μεταγραφικό τομέα σήμερα αναμένεται η απόκτηση Έλληνα στόπερ, ενώ θα δοκιμασθεί και ένας Σκοπιανός. Επίσης ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος οπισθοφύλακας, ενώ έχει προταθεί και ένας Γάλλος επιθετικός, που αγωνίζονταν στην Ελβετία.
Στο προχθεσινό ματς οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να επιβάλουν το ρυθμό τους. Οι παίκτες του Πανθρακικού δεν κλείστηκαν στην άμυνα και σε αρκετές περιπτώσεις προσπάθησαν να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση. Ντιαλό και Σουάνης εξουδετερώθηκαν από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού, με τον Πακάλτση να είναι από τους κορυφαίους.
Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσαν να έχουν τις λύσεις επιθετικά με τον Τσάγγαρη να είναι εκτός θέσης ο Χαϊκάλης να προσπαθεί, αλλά να δείχνει ότι έλειπε καιρό και ο Βέρμπης απλά να μάχεται…
Η είσοδος του Μασάντο δεν άλλαξε κάτι και αφού δεν μάρκαρε, δημιουργούσε προβλήματα πιο πίσω…
Πάντως στο α΄ μέρος ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες για γκολ με τον Χαϊκάλη, τον Βέρμπη, τον Πακάλτση και τον Πέτρου, ενώ στην επανάληψη στο 57’ ένα γυριστό του Τσάγγαρη απόκρουσε ο Βροντάρας, ενώ στο 74’ το γυριστό σουτ του Χρυσάφη βρήκε το αριστερό δοκάρι του Βεζυρίδη!!!
Η συνέχεια για τον Ολυμπιακό είναι στις 3 Φεβρουαρίου που θα παίξει στην Καλλιθέα, χωρίς τον Πακάλτση στην 13η (10/2) θα φιλοξενήσει στο Βόλο τον Πανσερραϊκό, στις 17/2 στο Ελληνικό θα παίξει με τον Εθνικό, τρεις μέρες μετά (Τετάρτη 20/2) θα υποδεχθεί την Καλαμάτα κι αμέσως μετά (24/2) είναι πάλι γηπεδούχος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο α΄ γύρος θα κλείσει στις 3 Μαρτίου στο Αιγάλεω.

11η αγωνιστική – Β’ Εθνικής
ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-0
Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Αθηνών)
Κίτρινες: Χαϊκάλης, Μάγγος, Χαϊντούτσεκ-Σουάνης, Γκαμπόρ
ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Βεζυρίδης, Μάγγος, Βέρμπης (46 Κοντέων), Αγγελόπουλος (81 Σκαρλάτος), Γεωργιάδης, Πέτρου, Χαϊκάλης, Μιτρόφ (61 Μασάδο), Πακάλτσης, Τσάγγαρης, Χαϊντούτσεκ.
Πανθρακικός (Κώστας Βασιλακάκης): Βρονταράς, Κατερίνης, Αγγελόπουλος, Κανωτίδης, Ρομπίνιο (73 Σουλτανίδης), Λόπες, Γκαμπόρ, Γήτας, Ντιαλό (87 Βαν Ες), Χρυσάφης, Σουάνης (69 Αγαθοκλέους).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου