ΤΟΠΙΚΑ

Βαρύ το κλίμα στη Ν. Ιωνία

βαρύ-το-κλίμα-στη-ν-ιωνία-851206

Βαρύ είναι το κλίμα στη Νίκη μετά την ήττα στην Προσοτσάνη και τα μικρής έκτασης επεισόδια που έγιναν κατά την επιστροφή της ομάδας στο Παντελής Μαγουλάς. Συγκεκριμένα, μερίδα οργανωμένων οπαδών που έχουν κηρύξει αποχή, αγανακτισμένοι κατά την άφιξη των κυανολεύκων στη Ν. Ιωνία από την Δράμα, αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες. Η ήττα στην Προσοτσάνη είναι μια από τις ντροπιαστικότερες στην ιστορία της Νίκης και γυρνάει τον κόσμο πίσω στα «πέτρινα χρόνια»…

Ηττα με κακή εμφάνιση
Οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν με 1-0 στην Προσοτσάνη με κατεβασμένα τα χέρια για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Δράμας και παρακολούθησαν την αναμέτρηση, απογοητεύτηκαν από την εικόνα της ομάδας του Νίκου Ζαλίκα, αφού οι παίκτες δεν έδειξαν το ανάλογο πάθος για ένα τόσο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι. Η φάση του γκολ προήλθε μάλιστα από ένα λάθος του νεαρού αμυντικού Μακράκη, που έστρωσε ουσιαστικά την μπάλα στον Κυριακίδη, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία και πλάσαρε εύστοχα τον Ανδριόπουλο.
Η Νίκη έχασε δυο ευκαιρίες με τους Ντούλα και Λάππα, ενώ η γενικότερη εικόνα της δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός αυτό έχει σκορπίσει προβληματισμό. Η αναβολή της επόμενης αγωνιστικής που ήταν να γίνει αύριο Τετάρτη, λόγω του εθνικού πένθους για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου, Χριστόδουλου, σίγουρα ευνοεί το κυανόλευκο συγκρότημα, που θα έχει περισσότερο χρόνο μπροστά του για την ανασύνταξη δυνάμεων.

Λήξαν το επεισόδιο με Κουτσογιάννη
Λήξαν θεωρείται σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης το επεισόδιο που έγινε μεταξύ του Νίκου Ζαλίκα και του Μιχάλη Κουτσογιάννη, στον πάγκο της ομάδας κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Προσοτσάνη. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του από τον προπονητή και την διοίκηση και η δεύτερη τον τιμώρησε απλά με επίπληξη, εκτιμώντας τον χαρακτήρα του και παράλληλα την προσφορά του στην ομάδα.

«Ανοιχτό» για Μουνιόθ και Γιαννουλίδη
Ανοιχτό παραμένει το θέμα της μεταγραφής του Ισπανού επιθετικού Τόνι Μουνιόθ και του Δημήτρη Γιαννουλίδη στη Νίκη. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούσαν σχεδόν «κλεισμένους» τους δυο παίκτες, ωστόσο η καθυστέρηση στην υπογραφή των συμβολαίων τους, φαίνεται πώς έχει ανησυχήσει τους διοικούντες, όσον αφορά στην τελική έκβαση των δυο μεταγραφών.
Τις τρεις επόμενες μεταγραφές των κυανολεύκων θα αποτελέσουν πάντως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βούλγαρος Μίντσεφ, ο νεαρός Χασάνογλου από τους νέους της Ξάνθης και ο επίσης μικρός σε ηλικία Αζακάς, αριστερό μπακ από την Αθήνα, που θα έρθουν σύμφωνα με την ΠΑΕ, σήμερα να υπογράψουν.

Εκδικάζεται η ένσταση του Θερμαϊκού
Αύριο Τετάρτη ορίστηκαν να εκδικαστούν τρεις σημαντικές υποθέσεις για την ΠΑΕ Νίκη, από τις εκβάσεις των οποίων κρίνεται και η βαθμολογία της. Θα εκδικαστεί η ένσταση του Θερμαϊκού κατά της ΠΑΕ Νίκη για τον μεταξύ τους αγώνα, στον οποίο ο Θερμαϊκός υποστηρίζει ότι η Νίκη αγωνιζόταν με περισσότερους ξένους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα της απ’ όσους ορίζει ο κανονισμός. Συγκεκριμένα έχει καταθέσει ένσταση για κακή συμμετοχή του Τσέροβιτς, που ωστόσο αγωνίζεται ως Ελληνας και δεν έχει καμία συμμετοχή στην Εθνική της Γιουγκοσλαβίας, όπως υποστηρίζει η νομική υπηρεσία των κυανολεύκων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Νίκη έχει κάνει καταγγελία κατά του ΤΑΠ Θερμαϊκός και του κύρους του αγώνα, που θα εκδικαστεί την ίδια ημέρα. Επίσης θα εκδικαστεί η ένσταση της ΠΑΕ Νίκη κατά της Δόξας Δράμας και θα εξαρτηθεί αν οι κυανόλευκοι θα κρατήσουν τους δύο βαθμούς που έχουν προστεθεί ήδη στην βαθμολογία που εκδίδει επίσημα η Ενωση Ποδοσφαίρου.

Συνεχίζεται η αποχή από τους οργανωμένους
Συνέχεια στην αποχή τους από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ζητώντας την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ, αποφάσισαν οι οργανωμένοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Οι οπαδοί του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Μας κοροϊδεύουν. Παίζουν με τα όνειρά μας. Αντιστεκόμαστε. Κανείς μέσα στο γήπεδο. Έχουμε αρχές όπως οι πρόγονοί μας που ίδρυσαν τη Νικάρα μας. Αντισταθείτε. Κανείς στο γήπεδο».

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
1 0
Σκόρερ: 80’ Κυριακίδης
Κίτρινες: Παλτζίδης, Φερφέρης, Σαββίδης – Μπουτογιάννης, Χρέντσαρ
Οι συνθέσεις:
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Ούσιος, Μίρκου, Πατεντάλης, Παλτζίδης, Φωτιάδης (58’ Κερασίδης), Φερφέρης, Κανάτας, Μίγας, Ουζούνης, Σαμαράς (86’ Γκαϊδατζής), Σαββίδης (61’ Κυριακίδης)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ανδριόπουλος, Μπουτογιάννης, Κουτσογιάννης (35’ Λάνγκερ), Κουτελιέρης (82’ Μητράκας), Μακράκης, Σάμπλιακ, Χατζηπαντελίδης, Κωστής, Χρέντσαρ, Λάππας (63’ Τσέροβιτς), Ντούλας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου