ΤΟΠΙΚΑ

ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Καρφώθηκε στην κολώνα 26χρονος

φοβερο-τροχαιο-καρφώθηκε-στην-κολώνα-26-851206

Ενας λανθασμένος χειρισμός και η υπερβολική ταχύτητα στοίχησαν τη ζωή σε ένα 26χρονο οδηγό από το Βόλο, σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στις 4 περίπου τα ξημερώματα, στη διασταύρωση των οδών Αναλήψεως και Κ. Καρτάλη.
Νεκρός είναι ο Αναστάσιος Φούτος, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα εργαζόταν σε εργοστάσιο της βιομηχανικής περιοχής Βόλου.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 3.45 τα ξημερώματα. Ο 44χρονος Ε.Κ., κάτοικος Βόλου, κινούνταν στην δεξιά πλευρά της οδού Αναλήψεως με κατεύθυνση την περιοχή της Νέας Δημητριάδος. Ο οδηγός, φθάνοντας στην διασταύρωση με την οδό Κ. Καρτάλη, έκανε αριστερό ελιγμό, προκειμένου να αποφύγει φρεάτιο της ΔΕΥΑΜΒ. Τη στιγμή εκείνη στην αριστερή πλευρά της οδού Αναλήψεως κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα ο 26χρονος. Προσπαθώντας να τον αποφύγει, αν και τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλάγια μεταξύ τους, έκοψε το τιμόνι αριστερά ανέβηκε στην διαχωριστική νησίδα και άρχισε την τρελή πορεία του, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του, ακόμη και την κολώνα φωτισμού, την οποία έκοψε στη μέση. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο αναποδογύρισε, ενώ μέσα από τα συντρίμμια του ανασύρθηκε νεκρός ο νεαρός οδηγός.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, οδηγός που είχε σταματήσει στον ερυθρό σηματοδότη και είχε κατεύθυνση προς την Νέα Ιωνία, ο 26χρονος είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, κάτι που μαρτυρά και η πορεία του αυτοκινήτου πάνω στη διαχωριστική νησίδα.
Ο 44χρονος οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ του έγινε αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Το ίδιο συνέβη και στον 26χρονο, ο οποίος εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του.
Η κηδεία του 26χρονου Τάσου Φούτου θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.
Οι εργαζόμενοι του Ταχυδρόμου, παλιοί συνάδελφοι της μητέρας του 26χρονου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου