ΤΟΠΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο Εθνικός Ολυμπιακός 1-0 την Α.Ε. Γιάννινα

για-την-12η-αγωνιστικη-τησ-γ-εθνικησ-ο-851206

Αλλη μια νίκη που τον διατηρεί σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας πέτυχε χθες ο Εθνικός Ολυμπιακός, που κέρδισε 1-0 στο Πανθεσσαλικό την Α.Ε. Γιάννινα για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι με γκολ του Γέλοβατς στο 41’ έκαμψαν την αντίσταση των φιλοξενουμένων και συνέχισαν το σερί τους, που τους θέλει να μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας.
Ο Εθνικός Ολυμπιακός παραμένει αήττητος το 2008 και έχοντας στον πάγκο του τον Κώστα Σταματίου και χθες κέρδισε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, αφού είχε αρκετές ευκαιρίες αλλά όχι καλές τελικές προσπάθειες. Οι ερυθρόλευκοι απλά επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν φάνηκε επιθετικά και ήρθε στον Βόλο προκειμένου να κρατήσει το μηδέν, κάτι που όμως δεν το κατάφερε.
Αυτή ήταν η έκτη φετινή νίκη του Εθνικού Ολυμπιακού, που μπορεί να ελπίζει και ψηλότερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους έγινε στο 5’, όταν σουτ του Σαβάλα πέρασε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα σουτ του Γέλοβατς απέκρουσε ο Σιαράβας, ενώ ο Τσατσαλίδης στο 33’ έχασε μια μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, αφού «πέταξε» την ασίστ του Γέλοβατς που τον έβγαλε τετ α τετ με τον Σιαράβα, πλασάροντας άουτ. Η πρώτη υποψία ευκαιρίας από πλευράς φιλοξενουμένων σημειώθηκε στο 35’, όταν ο Κακαβός σούταρε άστοχα.
Κάπως έτσι οι δυο ομάδες έφτασαν χωρίς τέρματα στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης. Τότε ο Μπέκος βρήκε τον Γέλοβατς στην περιοχή και αυτός με εύστοχο πλασέ έγραψε το 1-0.
Στο… ρελαντί στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Κώστα Σταματίου, κατέγραψαν άλλες τρεις ευκαιρίες. Από φάουλ του Μακρή απέκρουσε ο Σιαράβας στο 62’, ενώ στο 69’ ο Τσατσαλίδης για ακόμη μια φορά απέτυχε να χριστεί σκόρερ, πλασάροντας άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Βέργου στο 76’.
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
1 0
Σκόρερ: 41’ Γέλοβατς
Κίτρινες: Λούκας, Φλώρος – Θωμόπουλος, Καππίας, Τούντσιουρεκ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραναστάσης Μουρκάκης, Μπέκος, Μητσιόπουλος, Μπιμπής , Μακρής, Φλώρος (46΄Παπαγιαννόπουλος), Γέλοβατς, Τσατσαλίδης (71’ Βέργος) Σαβάλα, Λούκας(86’ Ιορδανίδης) .
ΑΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σιαράβας, Θωμόπουλος, Καραμπίνας ,Παπαγεωργίου, Μπάρκας, Κακαβός, Καππίας, Τουντσιουρεκ (57’Μπέϊ), Καλύβας (57’Κωνσταντάκος), Γιάχους, Μιχαηλίδης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου