ΤΟΠΙΚΑ

Πρόστιμο της Κτηματικής για το αλιευτικό Χορευτού

πρόστιμο-της-κτηματικής-για-το-αλιευτ-723193

Τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Καλτσογιάννη επισκέφθηκε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Γ. Αντώνογλου – Κασσαβέτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, ενημερώνοντας για την δικαστική διένεξη μεταξύ του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, αναφορικά με το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στο Δήμο για το αλιευτικό καταφύγιο Χορευτού και που πρόκειται να εκδικασθεί στο Εφετείο το Σεπτέμβριο.

Το πρόστιμο αποτελεί ανυπέρβλητο κώλυμα ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ, σύμφωνα με τον κ. Αντώνογλου, ο οποίος παρεπιμπτόντως εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και τεχνικών έργων που πραγματοποίησε πρόσφατα η Π.Ε. Μαγνησίας.

Στη συνάντηση που ακολούθησε του αντιπεριφερειάρχη με την περιφερειακή σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Τζούλια Τσαλίκη, εκφράστηκαν απόψεις σχετικά με το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό, που είναι σε διαβούλευση μέχρι τις 22 Ιουλίου.

Ο κ. Καλτσογιάννης επεσήμανε ότι: «το Περιφερειακό Χωροταξικό Σχέδιο και Αειφόρου Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε φάση διαμόρφωσης και ήδη στα τέλη Ιανουαρίου 2013 παρουσιάσθηκε η Α1 φάση της μελέτης από το μελετητή σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Π.Ε. Μαγνησίας, με συμμετοχή εκπροσώπων των Δήμων, ενώ υφίσταται πρόθεση πραγματοποίησης ανάλογης σύσκεψης για το Ειδικό Χωροταξικό για τον Τουρισμό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου