ΤΟΠΙΚΑ

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ «ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ»

ντερμπι-στο-σαντιαγο-μπερναμπεου-851206

Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» συγκεντρώνονται σήμερα το βράδυ τα βλέμματα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Βιγιαρεάλ με στόχο να διατηρήσει τη διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα στους επτά βαθμούς. Οι «μερένγκες» στον πρώτο γύρο είχαν επιβληθεί του «κίτρινου υποβρυχίου» με το εντυπωσιακό 5-0 στο «Μαδριγάλ». Η Βιγιαρεάλ απέχει 12 βαθμούς από την κορυφή και πλέον στόχος τους είναι να διατηρηθούν στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της, θα αγωνιστεί στο «Σαν Μαμές» απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αμφότερες οι ομάδες είχαν υποχρεώσεις στο Κύπελλο και η κούραση αναμένεται να παίξει το δικό της ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Οι Βάσκοι δίνουν μάχη για την παραμονή και θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που όμως θα απομακρύνει ακόμη περισσότερο τους «μπλαουγράνα» από τον τίτλο.

Η τέταρτη της βαθμολογίας Ατλέτικο Μαδρίτης, φιλοξενείται από την Μαγιόρκα στο «Σον Μόις», ενώ η Εσπανιόλ, η οποία δέχτηκε ισχυρό πλήγμα με την απώλεια του Ραούλ Ταμούδο για περίπου δυο μήνες υποδέχεται τη Μπέτις στο «Μονζουίκ».

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Ρασίνγκ Σανταντέρ με τη Σαραγόσα, η οποία θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Χαβιέρ Ιρουρέτα.

Το πρόγραμμα (18:00)της 21ης αγωνιστικής:

Σανταντέρ-Σαραγόσα
Μούρθια-Λεβάντε
Βαλένθια-Αλμερία
Λα Κορούνια-Βαγιαδολίδ
Εσπανιόλ-Μπέτις
Ουέλβα-Χετάφε
Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης
(20:00) Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα
(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου