ΤΟΠΙΚΑ

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ Ο ΠΥΡΑΣΟΣ

με-το-δεξι-και-στον-β-γυρο-ο-πυρασοσ-851206

Με το δεξί ξεκίνησε και στον β΄ γύρο ο πρωτοπόρος της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ. Πύρασος, αφού κέρδισε 0-1 τον Μαγνησιακό και παραμένει πάντα στην κορυφή στο +2 από τον δεύτερο Πρωτεσίλαο, που επίσης συνέχισε με νίκη.
Ο Πύρασος με γκολ του Κίτσιου παραμένει πρώτος, ενώ ο Πρωτεσίλαος κέρδισε 3-0 το Νηλέα, που είναι η μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει στον α΄ γύρο αυτή του Πτελεού.
Σε άλλα χθεσινά ματς Κένταυρος και Γ.Σ. Αλμυρού κέρδισαν στις έδρες τους, ο Αρης πέτυχε νίκη εκτός έδρας και χωρίς νικητή και γκολ έληξε το ντέρμπι της Αισωνίας μεταξύ Ακρόπολης και Ιάσονα.
Για την 18η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας χθες είχαμε:
* Κένταυρος-Αγροτικός Αϊδινίου 1-0
* Μαγνησιακός-Πύρασος 0-1
* Πρωτεσίλαος-Νηλέας 3-0
* Ακρόπολη Σέσκλου-Ιάσων Διμηνίου 0-0
* Άνω Λεχώνια-Άρης Μελισσατίκων 1-3
* Γ.Σ. Αλμυρού-Εθνικός Β. 4-0
Σήμερα Κυριακή 27 Ιανουαρίου παίζουν:
*Γηπ. Σούρπης (3 μ.μ.): Αίας Σούρπης-Δήμητρα ( α’ γύρος 2-1)
*Γηπ. Σέσκλου (3 μ.μ.): Κεραυνός Σαμπάναγα-Πανιώνιος (0-2)
*Γηπ. Αερινού (10.45 π.μ.): Δόξα Αερινού-Σκιάθος (0-1)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ 0-1

Με 0-1 πέρασε ο Πύρασος από το Κιούπι χθες, νικώντας τον Μαγνησιακό. Ο αγώνας είχε πολλές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, αλλά την αναμέτρηση έκρινε ο Κώστας Κίτσιος στο 65, όταν με πλασέ άνοιξε το σκορ που ήταν και το τελικό. Ο Μαγνησιακός θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει, αλλά την κεφαλιά του Νίκου Κίτσιου έσωσε ο Αμπελάκιας στο 91 πάνω στη γραμμή.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Πανόπουλος): Φώτου, Τριανταφύλλου, Γκέρτσο, Ντάντος, Ζιάκας, Γκίνης, Ν.Κίτσιος, Οικονόμου, Αλφ.Σωτηρίου (80Ρομποτός), Ξανθάς(70Γκουντινάκος), Ντογκάνι(75Προβιάς).
ΠΥΡΑΣΟΣ (Παναγιωτόπουλος): Αμπελάκιας, Κάκκος, Μακρόπουλος, Σκουφογιάννης, Στεφανής(70΄λ.τρ.Παπαδάκης), Μπασδάνης, Αρσένος, Κοντοβάς(46λ.τρΓκιγκιλασβίλι), Κ.Κίτσιος, Δανόπουλος, Φασουράκης(65Ανδρωνάς).

ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ-ΑΡΗΣ 1-3
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε χθες ο Αρης Μελισσατίκων, που επικράτησε με 1-3 στα Λεχώνια. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και σημείωσαν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα ο Θεοδώρου με ατομική προσπάθεια στο 25 άνοιξε το σκορ. Στο 32 ο Χ. Δημόπουλος πέτυχε το 0-2, ενώ ο Μαρούγκας με σουτ εντός περιοχής
έκανε το 0-3. Η ομάδα των Άνω Λεχωνίων μείωσε με τον Μασούρα στο 85, ενώ είχε και δοκάρι με τον Αγγέλη στο 88.
ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ (Τσόγκας): Καραβασίλης, Ρίζος(30Καραμέτος), Νασιόπουλος(70Τζούμας), Φέκας, Μπαρέκας, Σίμος, Αγγέλης, Μπούρντα, Μασούρας, Ράπτης
ΑΡΗΣ (Τσαλούχος): Κοντάκης, Γ.Μπασδάνης(78Καλόγηρος), Μπριάζνας, Σαμαράς, Κ.Μπασδάνης, Θεοδώρου, Χ.Δημόπουλος, Καραγιώργος (85Μιχαήλ), Μαρούγκας(78Χαυδατούρης), Τζανετόπουλος, Καρακάσης.

Γ.Σ.Α.-ΕΘΝΙΚΟΣ 4-0
Εύκολο απόγευμα είχε χθες ο Γ.Σ. Αλμυρού απέναντι στον Εθνικό, κερδίζοντάς τον με 4-0. Στο 5ο μόλις λεπτό ο Αρτέμης Νικηφοράκης έκανε το 1-0 με σουτ, ενώ στο 12 ο Πλαβός σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Πιπινή. Στο 58 ο Σιαμέτης τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ατομική προσπάθεια, ενώ το τελικό 4-0 έγραψε Βαΐτσης. Ο Θωμαΐδης στο 80 πέρασε κάθε αντίπαλο σε μια ενέργεια που ξεκίνησε από την σέντρα του γηπέδου, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι. Ντεμπούτο με την φανέλα των γηπεδούχων έκανε ο 15χρονος Χάρης Μπούτλας.
Γ.Σ.Α. (Παρισάκης): Αράπης, Πιπινής(55Μπούτλας), Παυλίδης, Πλαβός, Δ.Φραγγούλης, Κ.Φραγγούλης(46Βαΐτσης), Μπιζάτης, Αργ. Κυργιάκος, Σιαμέτης, Α.Νικηφοράκης(70Σαρούκος), Θωμαΐδης.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ-ΝΗΛΕΑΣ 3-0
Δίχως να βρει ιδιαίτερη αντίσταση ο Πρωτεσίλαος επικράτησε του Νηλέα που είχε και ελλείψεις με 3-0. Στον αγώνα του Πτελεού σκόρερ ήταν ο Πλασταράς στο 5, όταν με ατομική προσπάθεια νίκησε τον Τζιανή. Στο 40 ο Κωστούλας παραβίασε την εστία του Νηλέα για 2η φορά, εκμεταλλευόμενος σέντρα του Πλασταρά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 82, όταν ο Αραπίτσας που είχε περάσει ως αλλαγή σκόραρε με πλασέ.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (Μάμαλης): Νιφορόπουλος, Β.Σιαμανίκος, Γ.Κ.Μαλλιαρός(78Δ.Λειμονής), Διαμαντής, Α.Παναγιώτου, Κόρκος, Ι.Παναγιώτου(83Α.Παναγιώτου), Δ.Σιαμανίκος, Γ.Χ.Μαλλιαρός(65Αραπίτσας), Πλασταράς, Κωστούλας.
ΝΗΛΕΑΣ (Αλιάτης): Τζιανής, Σφακιανάκης, Βαλαρούτσος, Καραγιώργος, Τζιτζιλιώνης, Νικολάου, Λυκοδήμος, Μοσχούδης, Παπαστεργίου, Δενελάβας, Αναστασίου.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 1-0
Ο Κουσκούνης ήταν ο ήρωας, αλλά και ο άτυχος του χθεσινού αγώνα στην Νεάπολη, όπου ο Κένταυρος επιβλήθηκε με το φτωχό 1-0 του Αγροτικού χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 31, ενώ λίγο αργότερα τραυματίστηκε.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και άλλα τέρματα, αλλά ο Τσαντόπουλος δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 10ο, 25ο, 48ο και 75 λεπτό.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Παχής): Βελισιώτης, Κουτσιαρής, Καλόγηρος, Γεωργούλας, Γιαννουσάς, Σατελιάν, Καπουσουζέλης(63Σύψας), Τσάπι, Τσαντόπουλος, Γίδας, Κουσκούνης(38λ.τρ.Ζάνας).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Ζαγκαβιέρος): Μάνος, Κίτσιος, Τιμπλαλέξης, Τζιάφας, Ελευθερίου(70Καραπτσιάς), Κουτρογιάννης, Καραδήμας(68Σιαμουρδάνης), Δρόσος, Κολοβός, Κακασής, Μπαράκου.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΙΑΣΩΝ 0-0
Στο 0-0 κόλλησαν χθες η Ακρόπολη Σέσκλου με τον Ιάσονα Διμηνίου στο ντέρμπι του Δήμου Αισωνίας. Οι παίκτες του Ντένη Κουκουβίνου ήταν ανώτεροι στον αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να φανούν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Ο Ζαρκάδας με εκτέλεση φάουλ είδε την μπάλα να σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι στο 62, ενώ ο Κουλάκογλου ανενόχλητος στο 88 έστειλε την μπάλα άουτ.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Τσουκάλης): Ντίκας, Φλάμος, Α.Σουλιώτης, Β.Σουλιώτης, Λ.Καπουράνης(46Κρεβατάς), Σ.Γκάγκας, Ν.Τσουκάλης, Παλάντζας(60Ζ.Μόσιος), Ανατολής(70Μ.Τσουκάλης), Πούλιος.
ΙΑΣΩΝ (Κουκουβίνος): Κόκορης, Γ.Χονδρός(4λ.τρ.Πριτσίνης, 68λ.τρ.Μπελίστας), Γεωργούλας, Σπυρόπουλος, Γιαννούχος, Τσιάμης, Κότσκα, Ρούντης, Ν.Κουκουβίνος, Ζαρκάδας, Καραμπίνης(61Κουλάκογλου).
*Η διοίκηση και ο προπονητής του Ιάσονα Διμηνίου ευχαριστούν θερμά τα “Ψυγεία Λουβάρδου” για τις διευκολύνσεις στον ποδοσφαιριστή Ζαρκάδα.

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νίκες για Δάφνη και Ορμίνιο

Νίκη κορυφής πέτυχε χθες η Δάφνη, ενώ σήμερα παίζει ο έως χθες συμπρωτοπόρος της Σαρακηνός και σημαντική νίκη πέτυχε και το Ορμινιο, που παραμένει στην πρώτη τετράδα όπως και ο Απόλλων Καναλίων που κερδίζει χωρίς αγώνα.
Το 13ο φετινό γκολ του Λευτέρη Τζανετόπουλου έδωσε τη νίκη με 0-1 στη Δάφνη κόντρα στην Αγία Παρασκευή χθες, την ίδια ώρα που το Ορμίνιο κέρδιζε 3-2 τον Αετό και αφιέρωνε τη νίκη στον τραυματία Αργύρη Δουλά…
Για την ομάδα της Πορταριάς που διαμαρτυρήθηκε για μη τήρηση του fair play σκόραραν οι Καλοπίτας, Τριχιάς και Τσίρος. Στα άλλα χθεσινά ματς ο Διόνυσος στο φινάλε πήρε τη νίκη, ενώ στις Μικροθήβες η γηπεδούχος ομάδα έχανε τις ευκαιρίες και οι Μυρμιδόνες με ένα γκολ έφυγαν νικητές.
Τα χθεσινά αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής στη Β’ κατηγορία ήταν:

* Αγία Παρασκευή-Δάφνη 0-1
* Διόνυσος- Ιάσων Ά. Μεριάς 2-1
* Μικροθήβες-Μυρμιδόνες 0-1
* Ορμίνιο-Αετός Κερασιάς 3-2

Σήμερα Κυριακή 27 Ιανουαρίου παίζουν:
* Γηπ. ΕΤΒΑ (3 μ.μ.): Πηλέας-Ιωλκός ( α΄ γύρος 1-4)
* Γηπ. Σαρακηνού (3 μ.μ.): Σαρακηνός-Α.Ε. 2002 (3-1)
* Γηπ. Σκοπέλου (12.30 μ.): Σκόπελος-Μακρινίτσα (0-3 α.α.)
*Νέοι Αθλητές -Αργώ Ν. Παγασών (1-0) (3-0 α.α)
*Παναγροτικός-Απόλλων Καναλίων (0-5) (0-3 α.α)

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 15η αγωνιστική

Σήμερα στην Γ’ Ε.Π.Σ.Θ. θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική, που είναι και η τελευταία του α’ γύρου. Τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα έχει εξασφαλίσει η Χλόη, που μετρά 14 νίκες σε ισάριθμα ματς έως τώρα. Φυσικά θα προσπαθήσει να αυξήσει το εντυπωσιακό της σερί, υποδεχόμενη τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων.
Σήμερα Κυριακή 27 Ιανουαρίου γίνονται οι αγώνες :
*Γηπ. Αργαλαστής (11 π.μ.): Κένταυρος Αργαλαστής-Άρης Ανθοτόπου
*Γηπ. Χλόης (3 μ.μ.): Χλόη-Ηρακλής Αγ. Θεοδώρων
*Γηπ. ΕΤΒΑ (11 π.μ.): Ερμής-Διαγόρας
*Γηπ. Γατζέας (11 π.μ.): Κισσός-Α.ΠΟ. Βόλου
*Γηπ. Νίκης (11 π.μ.): Νίκη Περιβλέπτου-Άνθιμος Γαζής
*Γηπ. Καζανάκι (3 μ.μ.): Ηρακλής Β.-Κένταυρος Ζαγοράς
*Τρίκερι-Βένετο 3-0 α.α.
*Παγασητικός-Τοξότης 3-0 α.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου