ΤΟΠΙΚΑ

Πως θα γίνουν τριάντα πέντε προσλήψεις στην ΕΒΟΛ

πως-θα-γίνουν-τριάντα-πέντε-προσλήψει-723401

Σε 35 προσλήψεις εργαζομένων για το τμήμα παραγωγής και τον τμήμα οδηγών -πωλητών προχωράει η ΕΒΟΛ και μάλιστα με προοπτική μακροπρόθεσμης απασχόλησης.

Η διαδικασία των προσλήψεων γίνεται μέσω του προγράμματος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους έως 29 ετών». Πολλά από τα άτομα που θα προσληφθούν θα έχουν αυξημένες πιθανότητες για σύμβαση αορίστου χρόνου εργασίας στα εργοστάσιο της ΕΒΟΛ και μετά το τέλος του προγράμματος.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος καλεί τους ενδιαφερόμενους κάτοχους του προγράμματος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους έως 29 ετών», να απευθυνθούν οι ίδιοι με βιογραφικό στο εργοστάσιο της ΕΒΟΛ, αφού η διοίκηση επιθυμεί να έχει άποψη για τα προσόντα των ενδιαφερομένων αλλά και να δώσει την ευκαιρία σε όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους να αναζητήσουν απασχόληση σε μια υγιή επιχείρηση, επιλογή δεν μπορεί να υλοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των προτεινόμενων από τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Η διοίκηση της ΕΒΟΛ ζήτησε από τα ΚΕΚ να μεριμνήσει η ίδια για την πρόσληψη την επιλογή των εργαζομένων. Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν μέσα στις επόμενες ημέρες το βιογραφικό τους και την «επιταγή εισόδου», στα γραφεία της ΕΒΟΛ.

Από τους 35 προσλήψεις των εργαζομένων, αρκετοί θα υπογράψουν στην συνέχεια επιπλέον 12μήνες συμβάσεις και ορισμένοι θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση αορίστου χρόνου εργασίας στο εργοστάσιο της ΕΒΟΛ μετά το τέλος του προγράμματος αφού ιδιαίτερα στο τμήμα οδηγών – πωλητών οι ανάγκες της επιχείρησης είναι αυξημένες.

Η δράση «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και σκοπός της δράσης είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου