ΤΟΠΙΚΑ

Ο Εθνικός Ολυμπιακός σήμερα με Α.Ε. Γιάννενα

ο-εθνικός-ολυμπιακός-σήμερα-με-α-ε-γιάν-851206

Αλώβητος θέλει να συνεχίσει ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου μέσα στο 2008, φιλοξενώντας σήμερα με ανεβασμένη διάθεση τον σύλλογο της ΑΕ Γιάννενα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Γ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι θα κυνηγήσουν στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο, προκειμένου να αναρριχηθούν ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και την τέταρτη θέση την οποία κατέχουν.

Η πιθανή σύνθεση
Είκοσι παίκτες συμπεριλαμβάνει η αποστολή που ανακοίνωσε χθες η τεχνική ηγεσία για το σημερινό αγώνα. Από αυτούς ο Πέτρος Καραναστάσης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Στην τετράδα της άμυνας ως δεξί μπακ θα αγωνιστεί ο Μουρκάκης και ως αριστερό ο Μπέκος. Στο κέντρο της άμυνας ένας εκ των Γκάγκα ή Μπιμπή θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Ευθυμιάδη και πλάι του θα είναι ο Μητσιόπουλος. Στα χαφ σε ευθεία γραμμή θα αγωνιστεί η τριάδα από τα αριστερά προς τα δεξιά των Φλώρου, Σαβάλα και Μακρή και μπροστά τους θα βρίσκεται ο Λούκας, ώστε να οργανώνει και να κατευθύνει το παιχνίδι, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Τσατσαλίδης με τον Γέλοβατς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι:Αργύρης Κουτσιρίμπας, Κώστας Γεωργαντζιάς, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, Γιάννης Βέργος, Λευτέρης Τέας, Γιώργος Μπιμπής, Ιορδανίδης Πεχλιβανίδης και Κώστας Παπαδάτος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζαφείρης που είναι τραυματίας και ακολουθεί θεραπεία, οι Μητσόπουλος-Ευθυμιάδης ως τιμωρημένοι αλλά και οι Κόκκας, Σκρέκας.

Ο Λιαχούδης σφυρίζει σήμερα
Μετά από ορισμό τον αγώνα του ΤΑΠ Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στην Α.Ε. Γιάννενα θα διευθύνει ο κ. Λιαχούδης από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης. Την ιδιότητα των βοηθών θα έχουν οι κ.κ. Μερκενίδης και Ιωακειμίδης. Χρέη τέταρτου θα αναλάβει ο κ. Μελιτζανάς του ίδιου συνδέσμου.

Ανακοίνωση του ΣΦΕΟΒ
Από τον ΣΦΕΟΒ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, σήμερα η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με την Α.Ε. Γιάννενα στο Πανθεσσαλικό στάδιο και καλούμαστε να της συμπαρασταθούμε. Εξάλλου το παιχνίδι κρύβει παγίδες, καθώς ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί στη φυσική του έδρα μετά την εξορία που του επέβαλε η διοίκηση του ΕΑΚ. Όμως με τις εκδηλώσεις μας μπορούμε να τον βοηθήσουμε ώστε να φτάσει στη νίκη, κάνοντας βήμα ανόδου για την Β’ Εθνική».

Εκλεισε Κυπαρίσση
Παίκτης του Εθνικού Ολυμπιακού είναι από χθες ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης. Ο πρώην παίκτης του Ηλυσιακού ντύθηκε τελικά στα ερυθρόλευκα, αφού η περίπτωση είχε γίνει σίριαλ. Ο 36χρονος επιθετικός είχε συζητήσει πριν από ημέρες το ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα του Εθνικού Ολυμπιακού, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του ήταν ακατάλληλες. Τελικά μετά την φυγή του Νασιόπουλου ο δρόμος άνοιξε, καθώς το ρόστερ ήταν ελλιπές από επιθετικούς και ο Κυπαρίσσης δεν είχε συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα. Τελικά χθες βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου και έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του ΤΑΠ κ. Δημήτριο Σταυρίδη και στην συνέχεια βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό, πραγματοποιώντας παράλληλα και την πρώτη του προπόνηση. Όπως είναι φυσικό ο Κυπαρίσσης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον σημερινό αγώνα, αφού το δελτίο του δεν είναι έτοιμο. Ο Κυπαρίσσης έχει περάσει από τον Αιολικό Μυτιλήνης, Ιάλυσο Ρόδου, Κερατσίνι, Πιερικό, Εθνικό Κατερίνης, Ναυπακτιακό, Αχαρναϊκό, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Βέροια, Δόξα Δράμας, Διαγόρα Ρόδου και τελευταίος του σταθμός ήταν η Ηλιούπολη. Σε 33 εμφανίσεις στην Β Εθνική μετρά 6 τέρματα, ενώ σε 247 παρουσίες στην Γ Εθνική έχει σκοράρει 124 τέρματα, αποτελώντας στην ουσία μια μηχανή των γκολ. Φέτος με την Ηλιούπολη είχε 9 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ, ενώ έχει γεννηθεί στις 11/08/1972 στην Καλλιθέα Πιερίας.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ
Ωρα: 3 μ.μ.
Διαιτητής: ΛΙΑΧΟΥΔΗΣ
Βοηθοί: ΜΕΡΚΕΝΙΔΗΣ-ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
78. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 31. ΣΙΑΡΑΒΑΣ
20. ΜΟΥΡΚΑΚΗΣ 17. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
21. ΜΠΕΚΟΣ 18. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
99. ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ 34. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
12. ΓΚΑΓΚΑΣ 6. ΚΑΚΑΒΟΣ
44. ΦΛΩΡΟΣ 24. ΜΠΑΡΚΑΣ
4. ΜΑΚΡΗΣ 33. ΚΑΠΙΑΣ
19. ΣΑΒΑΛΑ 7. ΤΟΥΝΤΣΙΟΥΡΕΚ
10. ΛΟΥΚΑΣ 8. ΚΑΛΥΒΑΣ
14. ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ 10. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
77. ΓΕΛΟΒΑΤΣ 20. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Κ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Ζ. ΣΙΜΟΒΙΤΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου