ΤΟΠΙΚΑ

Τα μίλησαν και συμφώνησαν Ολυμπιακός και Μήτσης

τα-μίλησαν-και-συμφώνησαν-ολυμπιακός-851206

Για την ερχόμενη αγωνιστική με τον Πανθρακικό ζουν και αναπνέουν πλέον στον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου. Τη στιγμή που το πρωτάθλημα συνεχίζεται την Κυριακή, η ερυθρόλευκη διοίκηση κινείται για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Χρήστος Μήτσης είναι μια ανάσα από το να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και αναμένεται σήμερα στο Βόλο, ώστε να υπογράψει. Παράλληλα αναζητείται και ικανός στόπερ, καθώς ναυάγησε η περίπτωση Ντιά.

Το βάρος στον Πανθρακικό
Το βάρος στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανθρακικό ρίχνουν και πάλι από σήμερα στον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου. Οι ποδοσφαιριστές χθες απόλαυσαν το ρεπό που τους έδωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος και από σήμερα και πάλι ρίχνονται στην δουλειά. Σκοπός είναι να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Από την πλευρά του ο 40χρονος τεχνικός τονίζει πως η ομάδα του δεν έχει κανένα να αντίπαλο να φοβηθεί: «Είναι εμφανές το γεγονός πως μετά το πέρας των τελευταίων αγώνων δεν έχουμε κανένα να φοβηθούμε. Ο αγώνας στην Καισαριανή άλλωστε το απέδειξε, αφού σταθήκαμε όρθιοι απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο».

Με Μήτση από αύριο;
Το όνομα του Χρήστου Μήτση είναι αυτό που ακούγεται τον τελευταίο καιρό, ώστε να ενισχύσει το ερυθρόλευκο ρόστερ. Για το συγκεκριμένο θέμα ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας δήλωσε: “ Ελπίζουμε από αύριο Πέμπτη να έχουμε στην διάθεσή μας τον Μήτση. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει. Αν υπογράψει σήμερα, τότε θα μπορούμε να υπολογίζουμε στην προσφορά του στο κυριακάτικο ματς». Η απόκτησή του φαίνεται να είναι τελειωμένη υπόθεση και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές. Από την στιγμή που ο Μήτσης ντυθεί στα ερυθρόλευκα, τότε η ενίσχυση του Ολυμπιακού θα είναι πολύ μεγάλη, καθώς δύσκολα βρίσκεται στην αγορά την παρούσα φάση ικανός αριστερός μπακ. Από την συγκεκριμένη θέση μέσα στη χρονιά έχουν περάσει αρκετοί ποδοσφαιριστές με τελευταίο τον Αλέκο Γεωργιάδη, που φάνηκε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, αλλά με την θέση να μην του ταιριάζει. Γιάννης Σαρρής, Ζντράφκο Στάνκοφ, Βασίλης Γενιτσαρίδης, Βασίλης Σκαρλάτος έχουν περάσει επίσης από τα αριστερά, δίχως όμως να πείσουν τον εκάστοτε προπονητή τους. Μάλιστα οι τρεις πρώτοι έχουν ήδη κουνήσει μαντήλι από τον Βόλο.

Αναζητά στόπερ
Σε αναζήτηση στόπερ έχουν βρεθεί και πάλι στην ομάδα του Βόλου. Ο Γενιτσαρίδης αποτελεί παρελθόν, Φλώρος και Ακπαρίδης είναι τραυματίες με αποτέλεσμα το βάρος να πέφτει στους Πέτρου και Πακάλτση. Ο τελευταίος μάλιστα αναγκαστικά αγωνίζεται σε θέση στόπερ, αφού η έλλειψη άλλου ικανού αμυντικού είναι γεγονός. Ένα όνομα που έπαιξε δυνατά το τελευταίο καιρό είναι αυτό του Ντιά από την Λιβαδειά, ωστόσο η τιμή του είναι αποτρεπτική και στρέφει πλέον τους ερυθρόλευκους σε άλλες λύσεις.

Ο Γιαννόπουλος σφυρίζει με Πανθρακικό
Ο κ. Γιαννόπουλος από τον ΣΔΠ Αθηνών θα είναι ο διαιτητής της 11ης αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της ομάδας του Πανθρακικού. Σε ρόλο βοηθών ορίσθηκαν οι κ.κ. Αργυρός και Μαράνος του ίδιου συνδέσμου. Από την Βοιωτία προέρχεται ο τέταρτος διαιτητής κ. Χρήστου.

Στην Εθνική Προπαίδων ο Αχιλλέας Οικονόμου
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σεμερτζίδης ανακοίνωσε χθες τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Προπαίδων στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς επίσης στο φιλικό τουρνουά Aegean Cup, το οποίο διοργανώνει η Π.Ο. της Τουρκίας. Μέσα στους εκλεκτούς βρίσκεται και ο Αχιλλέας Οικονόμου της Β ΠΑΕ του ΑΣΚ Ολυμπιακού Βόλου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα προπονηθεί στις 22/1/2008 (18:00), 23/1/2008 (09:00 και 18:00), 24/1/2008 (15:00) και στις 25/1/2008 (15:00). Ο κ. Σεμερτζίδης θα ανακοινώσει την 18άδα για το τουρνουά της Τουρκίας την Παρασκευή 25/1/2008. Τέλος η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του Aegean Cup τη Ρωσία στις 28/1/2008 (14:00), την Τσεχία στις 29/1/2008 (12:00) και την Τουρκία στις 31/1/2008 (14:00).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου