ΤΟΠΙΚΑ

Στάθηκε όρθιος στην Καισαριανή

στάθηκε-όρθιος-στην-καισαριανή-851206

Ορθιος έμεινε προχθές στην Καισαριανή ο Ολυμπιακός Βόλου, δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι το 2008 θα είναι καλύτερο σε σχέση με τις 8 αγωνιστικές του 2007 στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Στη δέκατη αγωνιστική ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε πολύτιμο 0-0 από τον Εθνικό Αστέρα, ενώ είχε προηγηθεί η πρώτη νίκη επί του Πιερικού… που ανανέωσε τις ελπίδες των ερυθρολεύκων.
Η ομάδα του Ολυμπιακού παρατάχθηκε προχθές στην Καισαριανή με αμυντικούς προσανατολισμούς στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να περιορίσει τα ατού των Αθηναίων, αλλά και να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του τερματοφύλακα Βεζυρίδη.
Η ερυθρόλευκη ομάδα διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, καθώς, αφού στάθηκε τυχερή στο α μέρος, στην επανάληψη διόρθωσε κάποιες αδυναμίες με ισάριθμες αλλαγές και ισορρόπησε το ματς, έχοντας και ευκαιρίες για γκολ… Η είσοδος του Σκαρλάτου στο αριστερό άκρο σταμάτησε τις επελάσεις από τη δεξιά πλευρά και η αλλαγή του Χαϊκάλη έδωσε επιθετική πνοή, «ανάσες» στην άμυνα και κράτησε τους αμυντικούς του Αστέρα πίσω.
Ετσι ο Ολυμπιακός πήρε την τρίτη του φετινή ισοπαλία εκτός έδρας και, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, το βαθμό αυτό τον χρωστά στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη, που ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση ειδικά στην τελευταία φάση του αγώνα, κρατώντας το μηδέν… Είχε περάσει το 92’ όταν ο Κουτσοκώστας σέντραρε από τα αριστερά, ο Μπενίσκος έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, ωστόσο ο Βεζυρίδης εκτινάχθηκε στο αριστερό «παραθυράκι» και έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ.
Ο Αστέρας στο πρώτο 45λεπτο είχε καλή παρουσία, χάνοντας τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ,
ενώ στο β μέρος η εικόνα του Ολυμπιακού άλλαξε προς το καλύτερο και ακολουθώντας την τακτική των αντεπιθέσεων έφτασε κοντά στην παραβίαση της αντίπαλης εστίας, με τον Τσάγγαρη να βγαίνει στο 48’ μόνος απέναντι από τον Γκίτκο, ύστερα από πάσα του Κοντέων, ωστόσο το σουτ που πραγματοποίησε, εξουδετερώθηκε από τον έμπειρο γκολκίπερ.
Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει γκολ τις φάσεις που δημιουργεί, αν θέλει να πετύχει τους στόχους του, εξέφρασε ο Παπαδόπουλος. «Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ανεβήκαμε στην επανάληψη και είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Τσάγγαρη. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι φέτος, πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται» τόνισε ο νεαρός τεχνικός, που άφησε εκτός αποστολής!!! τον Γιάννη Κατσαρό, προκαλώντας απορίες σε αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην Αθήνα…
Επόμενο ματς είναι με τον Πανθρακικό στο Βόλο, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουν τα μεταγραφικά μέτωπα… πιστεύοντας στην απόκτηση του Χρήστου Μήτση. Ακόμη μετά την απόκτηση των Μάγγου, Μασάντο, Σαμουηλίδη, ο Ολυμπιακός θα «τελειώσει» και με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού (ο Γάλλος Γέρο Ντιά, που ανήκει στον Λεβαδειακό θεωρείται ακριβή λύση), ενώ υπάρχει στα υπ’ όψιν «έτοιμος» στόπερ, αφού στην 12η αγωνιστική θα πρέπει να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Πακάλτση. Ακόμη λύθηκε το συμβόλαιο του νεαρού Γεώργογλου, που την Κυριακη έπαιξε το τελευταίο του ματς με τους Νέους που κέρδισαν τον Αγροτικό Αστέρα με 2-1 (48’ Παπαχρήστος,87’ Αναστασίου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
Σκόρερ: –
Κίτρινες: Χαλιμούρδας-Χαϊντούτσεκ
Διαιτητής: Κανδρής (Α. Αττικής)
Εθνικός Αστέρας (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Γκίτκος, Φερεκίδης (67 Ευαγγελάτος), Λουνταλά, Κοζανίδης, Χαλιμούρδας, Παλαιολόγος, Αναστασιάδης, Κουτσοκώστας, Παπαθανασίου, Ζουλίνιο (79 Βλαστέλης),Μπενίσκος.
ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου (Αναστάσιος Παπαδόπουλος): Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος,Γεωργιάδης (46 Σκαρλάτος), Πέτρου, Πακάλτσης, Μάγγος, Μίτροφ, Τσάγγαρης (80 Φονσέκα), Μασάδο (46 Χαϊκάλης), Χαϊντούτσεκ, Κοντέων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου