ΤΟΠΙΚΑ

«Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των… άλλων»

αποθανέτω-η-ψυχή-μου-μετά-των-άλλων-851206

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές μόλις ολοκληρώθηκε η νέα κατάθεση του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του φαίνεται ότι ακολούθησε τη γραμμή «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των… άλλων φίλων και φύλλων» αλλά και διαύλων. Προσπάθησε να «κάψει» πολιτικά τον πρώην φίλο του, να ρίξει σκιές στην κ. Τρέμη και κυρίως να στείλει ένα μήνυμα στην κυβέρνηση ότι υπάρχει και άλλο οπτικοακουστικό υλικό. Αυτό τουλάχιστον, κατά την ταπεινή μου κρίση, είναι το «υπονοούμενο» από τη δήλωσή του ότι κάποια γυναίκα, συνάδελφος της ήδη προφυλακισμένης, έχει και αυτή DVD.
Επί της ουσίας συσκοτίσθηκε ακόμη περισσότερο η διαδρομή του DVD.
Επειδή όμως υπήρξα πάντα ρεπόρτερ, επιτρέψτε μου μια πληροφορία:
Εκείνο που έχω διασταυρώσει από τρεις πηγές είναι τούτο:
Η κ. Τσέκου παρέδωσε στον εργατολόγο κ. Νικολιτσόπουλο, αυτόν που την συνόδευε στα μέσα ενημέρωσης, το flash memory stick μιας μικρής βιντεοκάμερας.
Για να φτάσουν τα περιεχόμενα του flash memory stick στο Μέγαρο Μαξίμου, κάποιος έκανε τη μεταφορά από το stick σε ένα υπολογιστή και από εκεί είναι εύκολο να παράγεις όσα DVD και CD θέλεις.
Τώρα πια είναι δεδομένο ότι η κ. Τσέκου και ο κ. Τριανταφυλλόπουλος συμπίπτουν στο ότι ο συνεκδότης του «Θέματος» είδε το υλικό που είχε καταγραφεί από μικροκάμερα. Παρά το ότι αρχικά η πρώτη είχε αρνηθεί ότι έχει οπτικοακουστικό υλικό και ο κ. Αναστασιάδης, στην αρχική του κατάθεση στον ανακριτή, αρνήθηκε ότι το έχει δει. Έωλος κατέστη και ο πρωθύστερος ισχυρισμός του κ. Αναστασιάδη προς τον συνεταίρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ότι το είδε «σε laptop» που είχαν μαζί τους οι επισκέπτες του. Το ερώτημα τώρα είναι αν η ειδική υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος θα κάνει έλεγχο στους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών του κ. Αναστασιάδη και του κ. Νικολιτσόπουλου. Για να φανεί αν εκεί έγινε το «μοντάζ» και η εγγραφή των 3,5 λεπτών -από τα αρχικά 13- στο μαγνητικό δισκάκι που παρέδωσε ο κ. Ανδριανός στον ανακριτή.
Όμως το DVD που παρέδωσε ο Ανδριανός στον ανακριτή δεν περιέχει τους διαλόγους που δημοσιεύθηκαν νωρίς-νωρίς στην «Αυριανή» ή αυτούς που υπαινίσσονται διάφορα δημοσιεύματα και μισόλογα τηλεσχολιαστών. Ούτε έχει σχέση με εκείνο που υποστηρίζει ενόρκως ότι του έδειξε μια άγνωστη «Δήμητρα», ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος. Αυτή, στην επίκληση της οποίας καταφεύγει τώρα ο κ. Αναστασιάδης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου