ΤΟΠΙΚΑ

Πρόεδρος δασκάλων για 17ο συνεχόμενο έτος…

πρόεδρος-δασκάλων-για-17ο-συνεχόμενο-έτ-725774

Την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Απ. Μούσιου ανανέωσαν οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί της Μαγνησίας, οι οποίοι προσερχόμενοι στη συνδικαλιστική κάλπη, στις 7 Ιουνίου, έδωσαν στον επί 16 χρόνια πρόεδρο του συλλόγου τους την πλειοψηφία.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας εξέλεξαν και πάλι τον κ.Μούσιο στη θέση του προέδρου, συνεχίζοντας το έργο της εκπροσώπησης των συναδέλφων του, της ανάδειξης των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου, αλλά και του χώρου της εκπαίδευσης για 17ο συναπτό έτος.

Σημειώνεται ότι έως το 2011 η θητεία της διοίκησης του συλλόγου δασκάλων ήταν μονοετής, ενώ έκτοτε έγινε διετής.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και αποτελείται από τους:

Πρόεδρος Μούσιος Απόστολος, Αντιπρόεδρος Μπέκα Αποστολία, Γεν. Γραμματέας και Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Πολύζος Κωνσταντίνος, Ταμίας Πολύζος Γεώργιος, Οργανωτικός Γραμματέας Πέτρου Γλυκερία και Μέλη Κωνσταντινίδης Φίλιππος, Πουλαράκης Ιωάννης, Πίος Στέφανος, Ριζόπουλος Απόστολος.

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται στους συναδέλφους καλό καλοκαίρι και από το Σεπτέμβρη καλή αγωνιστική χρονιά», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου