ΤΟΠΙΚΑ

Τα κατάφερε η κυβέρνηση

τα-κατάφερε-η-κυβέρνηση-851206

Για την πολύκροτη υπόθεση Ζαχόπουλου αυτό που έχει αλλάξει στο ζοφερό σκηνικό των τελευταίων ημερών είναι τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών. Ενώ πρόκειται για μια υπόθεση η οποία εξυφάνθηκε από ανθρώπους της πολιτικής, ενώ ο αρνητικός πρωταγωνιστής της υπήρξε πρόσωπο που κατείχε καθαρά πολιτική θέση, ενώ οι ευθύνες μπορούσαν να εντοπισθούν στους πολιτικούς προϊσταμένους του κ. Ζαχόπουλου και του κάθε προηγούμενου γραμματέα ή υπουργού του Υπουργείου Πολιτισμού, στο οποίο φαίνεται ότι έχουν γίνει πράγματα και θάματα, αντί να ελέγχονται οι ασκούντες την εξουσία στο αμαρτωλό υπουργείο, άλλοι αναδείχθηκαν ως πρωταγωνιστές.
Βλέπουμε να εξελίσσεται στην πιο άγρια μορφή της τις τελευταίες ημέρες μια ανθρωποφαγία μεταξύ παραγόντων των μέσων ενημέρωσης, η οποία επεκτείνεται συνεχώς και ο κύκλος της φημολογείται ότι τις επόμενες ημέρες θα διευρυνθεί με την συμμετοχή και άλλων ονομάτων από το χώρο της ενημέρωσης.
Τα 5.000.000 στο λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη ασφαλώς δεν είναι περισσότερα από τα όσα έχουν δαπανηθεί από τους λογαριασμούς του Υπουργείου Πολιτισμού όλα αυτά τα χρόνια και σχεδόν πάντα με κριτήρια διαβλητά και διαδικασίες αδιαφανείς. Ωστόσο τα λεφτά του Θέμου έχουν επισκιάσει τον πακτωλό εκατομμυρίων του Υπουργείου Πολιτισμού. Μόνο αν κυβερνητικός παράγοντας (πράγμα απίθανο) κατέθεσε τα χρήματα στο λογαριασμό του Θέμου, οι δύο υποθέσεις συνδέονται. Σε διαφορετική περίπτωση ας μας εξηγήσει ο Θέμος τίνος είναι τα λεφτά και η κυβέρνηση τι ακριβώς συνέβη με το Ζαχόπουλο. Καθαρές κουβέντες. Όχι συσκότιση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου