ΤΟΠΙΚΑ

Θέλει να δώσει συνέχεια αύριο ο Ολυμπιακός, παίζοντας στην Καισαριανή με Εθν. Αστέρα

θέλει-να-δώσει-συνέχεια-αύριο-ο-ολυμπι-851206

Συνέχεια στην επιτυχία που είχε το περασμένο Σάββατο θέλει να δώσει αύριο ο Ολυμπιακός, που για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζει στην Καισαριανή τον Εθνικό Αστέρα.
Ο Ολυμπιακός, που το περασμένο Σάββατο στο πρώτο ματς του 2008 και μετά από δίμηνο διακοπής πέτυχε την πρώτη του νίκη, θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια, αφού δεν έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη βαθμολογική ζώνη.
Νέο πρόσωπο αύριο στον Ολυμπιακό θα είναι ο Βραζιλιάνος Μασάντο, που μετά από 7 μήνες θα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Μασάντο έπαιξε τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό στις 17 Ιουνίου, πάλι στην Αττική (στο Περιστέρι, στο μπαράζ ανόδου), ενώ μετά έφυγε για την Κατερίνη, για να επιστρέψει τώρα. Εχει αγωνισθεί 28 ματς με τη βολιώτικη ομάδα και έχει σκοράρει 13 φορές (τελευταίο γκολ στην Κατερίνη με Εθνικό στις 27 /5) και όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια…
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας σε σχέση με το προηγούμενο ματς βρίσκεται και ο Πάβελ Χαϊντούτσεκ.
Εως τώρα και σε 9 αγώνες ο Ολυμπιακός έχει χρησιμοποιήσει 24 παίκτες, με τον Θοδωρή Πακάλτση να είναι ο μόνος που δεν έχει λείψει λεπτό (9 συμ. -810 λεπτά), αν και θα απουσιάσει σίγουρα στη 12η αγωνιστική, όταν θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής στο ματς με την Καλλιθέα.
Σε 8 αγώνες έχουν αγωνισθεί οι Τσάγγαρης, Βέρμπης, Κοντέων αλλά και ο Φλώρος που τώρα είναι τραυματίας, σε 7 οι Κατσαρός, Φονσέκα, Μίτροφ, Γενιτσαρίδης, σε 6 οι Πέτρου, Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος, Ντίλτον, σε 5 οι Χάϊντουτσεκ, Σαρρής, Χατζής, σε 4 οι Χαϊκάλης, Στάνκοφ, σε 3 ο Κοντοβάς, σε 2 οι οι Διαμάντης, Σκαρλάτος, ενώ μια συμμετοχή έχουν οι Γιακάκογλου, Γεωργιάδης και Μάγγος, όλοι τους στο πρώτο ματς του 2008.
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ήταν και είναι δύσκολο στη συνέχεια, αφού μπορεί να υπάρχει μια δόση αισιοδοξίας, αλλά κανείς δεν ξεχνάει ότι η ομάδα κατάφερε μόλις το περασμένο Σάββατο να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη σε 9 αγώνες και βρίσκεται από την αρχή της περιόδου στην επικίνδυνη βαθμολογική ζώνη.
Αύριο ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη 10η αγωνιστική στην Καισαριανή με τον Εθνικό Αστέρα (στις 20/2/2005 είχε πάρει ισοπαλία 1-1 και στις 15/1/06 είχε χάσει 1-0), στις 27/1 θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό, στις 3 Φεβρουαρίου θα παίξει στην Καλλιθέα, στην 13η (10/2) θα φιλοξενήσει στο Βόλο τον Πανσερραϊκό, στις 17/2 στο Ελληνικό θα παίξει με τον Εθνικό, τρεις μέρες μετά (Τετάρτη 20/2) θα υποδεχθεί την Καλαμάτα κι αμέσως μετά (24/2) είναι πάλι γηπεδούχος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο α΄ γύρος θα κλείσει στις 3 Μαρτίου στο Αιγάλεω.
Αύριο ο Ολυμπιακός θέλει το θετικό αποτέλεσμα… και αμέσως μετά θέλει να τελειώσει θετικά με τους μεταγραφικούς στόχους που έχει θέσει, πιστεύοντας στην απόκτηση του Χρήστου Μήτση παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έχει υψηλό κασέ. Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι το θέμα θα τελειώσει θετικά, αφού ο Μήτσης είναι η καλύτερη λύση για την αριστερή πλευρά, όπου ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα μετά και την αποχώρηση των Στάνκοφ (4 συμμετοχές) και Σαρρή (5 συμμετοχές) και του Γενιτσαρίδη που επέστρεψε στην Καλαμάτα. Στο τελευταίο ματς, που ήταν το πρώτο του 2008, τη θέση κάλυψε με επιτυχία ο Αλέκος Γεωργιάδης, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η θέση του νεαρού Βολιώτη.
Ο 27χρονος Μήτσης έχει παίξει 43 με τον Φωστήρα για να πάει μετά στο Αιγάλεω στην Α και χωρίς ευκαιρίες στο 6μηνο πήγε στον Εθνικό Αστέρα, όπου έκανε 54 συμμετοχές. Το 2006 πήγε στα Γιάννινα (11 συμ.) και από πέρσι το Δεκέμβρη ανήκει στο Λεβαδειακό, όπου έπαιξε 16 ματς Β και φέτος 3 ματς Α΄ Εθνικής.
Ακόμη μετά την απόκτηση των Μάγγου, Μασάντο, Σαμουηλίδη, ο Ολυμπιακός θα «τελειώσει» και με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ο Γάλλος έγχρωμος υψηλόσωμος (1.90) κεντρικός αμυντικός Γέρο Ντιά, που ανήκει στον Λεβαδειακό ( έχοντας παίξει φέτος σε 5 ματς με ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΛ, Ηρακλή και Ξάνθη) και πέρσι είχε 23 συμμετοχές με τον Εθνικό Αστέρα, ίσως δοθεί και ως δανεικός στους ερυθρόλευκους. Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο, υπάρχει στα υπ’ όψιν επίσης «έτοιμος» στόπερ, αφού στην 12η αγωνιστική θα πρέπει να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Πακάλτση. Επίσης την άλλη εβδομάδα δεν αποκλείεται να γίνει και η ανταλλαγή Μακρή- Χατζή.
* Αύριο στις 3 μ.μ. στη Νεάπολη η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα αγωνισθεί με τον Αγροτικό Αστέρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου