ΤΟΠΙΚΑ

Παρ θιν αλός

παρ-θιν-αλός-851206

Κανονικά, επειδή είναι πολλά τα «κεράσια» που ακούμε για τα ντεσού της υπόθεσης Ζαχόπουλου, θα έπρεπε να κρατάμε μικρό καλάθι. Αλλά, πάλι, μπορεί έτσι να μας περάσει για την Κοκκινοσκουφίτσα ο «κακός λύκος» που πήρε αμπάριζα και βγήκε…

Λένε, τώρα, ότι στα «κομμένα» του dvd υπάρχουν και αναφορές στο παρελθόν του Καραμανλή. Ε, ο άνδρας πρέπει να έχει παρελθόν, δεν λένε; (Για το μέλλον δεν εγγυώμαι…)

Οσο και αν επιχειρείται να μείνει η «Ζαχοπουλειάδα» είτε στις ροζ πτυχές είτε στους εκδοτικούς και δημοσιογραφικούς καβγάδες, δεν θα σταματήσουν οι αναπόφευκτες κυβερνητικές και νεοδημοκρατικές αναταράξεις. Ολοι οι εμπλεκόμενοι είναι της ίδιας παρέας και δεν είναι τυχαίο.

Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καλλιόπη Μπουρδάρα και κολλητή της Ντόρας είπε ότι σύντομα θα έχουμε… γυναίκα πρωθυπουργό.
Ο Αντώνης Σαμαράς πάλι, κόκκινο πανί του Μητσοτακέϊκου, βγήκε μπροστά και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Καραμανλής θα είναι και για… τρίτη φορά πρωθυπουργός.

Μαζί με το φάκελο του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών έβαλαν στο αρχείο και το κινητό του πρωθυπουργού που είχε παγιδευθεί;

Για το θάψιμο του σκανδάλου μίλησε (στο Ρ/Σ/ «Κόκκινο») και η Ζέττα Μακρή, λέγοντας: «Θα προτιμούσα βέβαια να είχαν αποδοθεί σε κάποιον ευθύνες, φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να αποδειχθεί ποιος φταίει».

Μας είπε από τη Βουλή τις σκέψεις του για το επικείμενο ταξίδι στην Αγκυρα. Αν αναρωτιέστε γιατί πάει κι έρχεται αστραπή, σας αποκαλύπτουμε ότι στο μυαλό του έχει κολλήσει η φράση του Γούντι Αλλεν «πρέπει να γυρίσω γρήγορα πίσω, πριν πάρουν είδηση ότι δεν με έχουν ανάγκη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου