ΤΟΠΙΚΑ

Σε βυθιότητα ο Αρχιεπίσκοπος

σε-βυθιότητα-ο-αρχιεπίσκοπος-851206

Ο οργανισμός του Αρχιεπισκόπου παρουσιάζει διαρκή κατάπτωση και πολλές ώρες βρίσκεται σε κατάσταση βυθιότητας. Προβληματισμένοι οι θεράποντες ιατροί, προσανατολίζονται στην αλλαγή της δοσολογίας των αναλγητικών για να εξάγουν συμπεράσματα για την κλινική εικόνα.
Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου έχει παρουσιάσει αισθητή επιδείνωση, όμως ο κ. Χριστόδουλος έχει εκφράσει επισήμως την επιθυμία να παραμείνει στην οικία του και να μην διακομιστεί για νοσηλεία σε νοσοκομείο.
Ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται πολλές ώρες της ημέρας σε κατάσταση βυθιότητας.
Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του δεν του επέτρεψε να παραστεί στη θεία λειτουργία που τελέστηκε την Κυριακή στο παρεκκλήσι της αρχιεπισκοπικής κατοικίας και κοινώνησε στο δωμάτιό του.
Κατά πληροφορίες, η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί προσανατολίζεται στην αλλαγή της δοσολογίας των αναλγητικών που του χορηγούνται, ώστε να διαπιστωθεί εάν η κλινική εικόνα οφείλεται στη λήψη των αναλγητικών ή στην εξέλιξη της νόσου.
Οι θεράποντες ιατροί θα κοινοποιήσουν τις αποφάσεις τους ως προς τη θεραπευτική αγωγή σε ιατρικό ανακοινωθέν που αναμένεται να εκδοθεί από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου