ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για 114 οκταμηνίτες

προσλήψεις-μέσω-ασεπ-για-114-οκταμηνίτες-774059

Ξεκινούν οι προκηρύξεις για την πρόσληψη 114 συμβασιούχων μέσω ΑΣΕΠ στους Δήμους Αλμυρού, Αλοννήσου, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Ρήγα Φεραίου και Σκοπέλου. Μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες οι δήμοι θα μπορούν να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την προκήρυξη θέσεων εποχικού προσωπικού (οκτάμηνης διάρκειας) σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα, φωτισμός, ύδρευση κ.λπ.) μέσω ΑΣΕΠ.

Πιο συγκεκριμένα για τον Δήμο Αλμυρό προκηρύχθηκαν 21 θέσεις, για τον Δήμο Αλοννήσου 9 θέσεις, για τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου 15, για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου 30 θέσεις , για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου 25 θέσεις και για τον Δήμο Σκοπέλου 14 θέσεις.

Οι θέσεις αφορούν προσωπικό για εργάτες καθαριότητας, οδηγούς απορριμματοφόρων, οδηγό ρυμουλκών οχημάτων, ηλεκτροτεχνίτες οχημάτων, χειριστές μηχανημάτων έργου, μηχανικούς αυτοκινήτων, τεχνίτες αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγοι εναερίτες, χειριστές ανυψωτικών καλαθοφόρων οχημάτων, υδρονομείς κ.ά.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με βάση τα κριτήρια του Νόμου 2190/1994 και θα τελούν υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

Η κατάταξη των υποψηφίων, που θα καθορίσει την τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στηρίζεται στη μοριοδότηση των κριτηρίων που είναι ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, ο αριθμός ανήλικων τέκνων, εάν είναι μέλος μονογονεϊκής οικογένειας, ο βαθμός τίτλου σπουδών και οι μήνες εμπειρίας ή προϋπηρεσίας.

Θα προηγηθούν οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα κύρια προσόντα της ειδικότητας και ακολουθούν όσοι διαθέτουν τα επικουρικά προσόντα που περιγράφει η προκήρυξη. Η κατάταξη μεταξύ των υποψηφίων που έχουν τα ίδια προσόντα γίνεται κατά φθίνουσα σειρά, με βάση τη συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος ανεργίας) και αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου