ΤΟΠΙΚΑ

Πήρε Λάππα και είναι κοντά σε Ηλιόπουλο

πήρε-λάππα-και-είναι-κοντά-σε-ηλιόπουλ-851206

Ο Γιώργος Λάππας ακολούθησε τον Γιώργο Καντιμοίρη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και αποτελεί από χθες επίσημα το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των κυανολεύκων. Η ΠΑΕ Νίκη μετά τις δυο αυτές μεταγραφές συνεχίζει δυνατά για την περαιτέρω ενίσχυσή της και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στον έμπειρο επιθετικό Χρήστο Ηλιόπουλο, που έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική με τέσσερις ομάδες. Δανεικός από τον ΠΑΟΚ ζητήθηκε ο νεαρός Τσουκαλάς.

Υπέγραψε ο Λάππας
Συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε χθες ο 20χρονος, Γιώργος Λάππας. Ο μεσοεπιθετικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, θα αγωνιστεί ως δανεικός στη Νίκη για έξι μήνες, ενώ για μετά το καλοκαίρι υπάρχει οψιόν, με την οποία μπορεί να επεκταθεί το συμβόλαιό του για ακόμη ένα χρόνο. Ο Λάππας, ακολούθησε τον τερματοφύλακα Καντιμοίρη, που είχε υπογράψει την Τρίτη. Μάλιστα οι δυο τους έπαιξαν σε φιλικό παιχνίδι σε στυλ οικογενειακού διπλού που έγινε χθες με την Δόξα Αερινού και έδειξαν έτοιμοι να προσφέρουν, όποτε τους ζητηθεί.

Ηλιόπουλος για την επίθεση
Εκτός των νεαρών, ο Νίκος Ζαλίκας ψάχνει να βρει μια έμπειρη λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Οι προσπάθειες των διοικούντων την Νίκη έχουν στραφεί στον Χρήστο Ηλιόπουλο, που ανήκει στον Ιωνικό και αναμένεται να μείνει ελεύθερος, μια και μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μετρά δυο συμμετοχές. Ο Ηλιόπουλος έχει «καταγράψει» 135 παιχνίδια με 27 γκολ στην Α’ Εθνική, με τα χρώματα της Σκόντα Ξάνθης, της Χαλκηδόνας, του Ατρόμητου Αθηνών και του Ακράτητου, ενώ αγωνίστηκε επίσης στον Πανσερραϊκό και στην Ηλιούπολη. Χθες αργά το βράδυ οι συζητήσεις συνεχίζονταν στην Αθήνα με τον 31χρονο επιθετικό και ίσως σήμερα να δώσει την τελική του απάντηση.
Εν τω μεταξύ η Νίκη εκτός του Αθανασιάδη, η περίπτωση του οποίου δεν προχωρά, ζήτησε δανεικό από τον ΠΑΟΚ και το νεαρό Γιώργο Τσουκαλά. Ο Τσουκαλάς είναι 19 χρονών, αγωνίζεται στο κέντρο και θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.
Οσον αφορά στην περίπτωση του πορτιέρο Δημήτρη Σύψα, ακόμη δεν υπήρξαν εξελίξεις. Αρχικά φάνηκε πως υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, ωστόσο η υπογραφή του συμβολαίου του καθυστερεί, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί κάποια συγκεκριμένα αίτια από την ΠΑΕ.

Η προετοιμασία
Η προετοιμασία για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Εθνικό Ολυμπιακό συνεχίστηκε χθες με φιλικό δίτερμα με την Δόξα Αερινού. Ο Νίκος Ζαλίκας δεν έχει στην διάθεσή του στις προπονήσεις τον Αλέξανδρο Πάγκαλη, που βρίσκεται με ειδική άδεια στην Αθήνα λόγω οικογενειακού προβλήματος, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Καλαϊτζίδης.

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ Νίκη
«Η ΠΑΕ Νίκη και ο πρόεδρος Κώστας Χρόνης ευχαριστούν δημόσια τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξη Κούγια για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λάππα, αφού παρότι υπήρξαν προτάσεις και από άλλες ομάδες για την απόκτησή του, παραχωρήθηκε τελικά στη Νίκη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου