ΤΟΠΙΚΑ

Αιφνίδιος θάνατος 44χρονης μητέρας

αιφνίδιος-θάνατος-44χρονης-μητέρας-779944

Επεσε νεκρή στο σπίτι της

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, εντελώς ξαφνικά και δίχως κανένα προφανές αίτιο, έπεσε προχθές το βράδυ μία 44χρονη μητέρα δύο παιδιών. Πρόκειται για η Μαρία Τζαβέλλα, η οποία γύρω στις 11μ.μ., και ενώ ήταν μαζί με το σύζυγό της στην κατοικία τους στην οδό Σολωμού, στη συνοικία της Χιλιαδούς, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε εσπευσμένα οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό της.

Το άγγελμα του πρόωρου και απρόσμενου θανάτου της βύθισε στο βαρύ πένθος τους δικούς της ανθρώπους και όσους τη γνώριζαν και προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Ο σύζυγός της διαπιστώνοντας ότι δεν μπορούσε να τη συνεφέρει ειδοποίησε άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο, ενώ η 44χρονη παρέμενε χωρίς να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της. Το μοιραίο είχε επέλθει δυστυχώς ακαριαία και στο Αχιλλοπούλειο οι γιατροί δεν πρόλαβαν να πράξουν το παραμικρό.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που κάνει την προανάκριση, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου