ΤΟΠΙΚΑ

Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Β Λυκείου από τον Ιούνιο

κοινωνικό-φροντιστήριο-για-μαθητές-β-781430

Κοινωνικό Φροντιστήριο αναμένεται να λειτουργήσει στο Βόλο για την υποστήριξη μαθητών της Β’ Λυκείου που θα δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις την επόμενη σχολική χρονιά (2013-2014).

Αφορά παιδιά οικογενειών που ανήκουν σε κάποια από τις ευπαθείς ομάδες του Βόλου (γονείς άνεργοι, χαμηλό οικογενειακό εισόδημα) και δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν συστηματικά μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις.

Τα μαθήματα αναμένεται να αρχίσουν στο τέλος του Ιουνίου, μετά, δηλ, τη λήξη των εξετάσεων για τον προβιβασμό των μαθητών στην επόμενη τάξη.

Υπάρχει, μάλιστα, η σκέψη, να γίνουν μαθήματα και για όσα από τα παιδιά που πραναφέραμε, δεν θα έχουν προβιβαστεί, ώστε να προετοιμαστούν για να δώσουν επαναληπτικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο. Μέχρι στιγμής, έχουν ενδιαφερθεί 9 εκπαιδευτικοί και 15 παιδιά..

Η πρώτη συνάντηση των καθηγητών για να οργανώσουν τα περαιτέρω θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Παρασκευή, στο Στέκι Οικολογίας και Αλληλεγγύης – 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας) 150, στις 9 το βράδυ.

Καλούνται όσοι ακόμη μπορούν να διαθέσουν κάποιες ώρες διδασκαλίας, να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ.: 6974122773 Θ. Παραδαλίδης, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύιθυνση: [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου