ΤΟΠΙΚΑ

Σαράντα προσλήψεις στην καθαριότητα

σαράντα-προσλήψεις-στην-καθαριότητα-782562

Δίμηνης διάρκειας από το Δήμο Βόλου

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Δήμου δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα Σαράντα άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, για την υπηρεσία καθαριότητας , πρόκειται να προσλάβει ο Δήμος Βόλου, για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της υπηρεσίας. Σύμφωνα με την προκήρυξη του Δήμου δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι από 18 έως 65 ετών.

Τα δικαιολογητικά τα οποία είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι : Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας, φωτοαντίγραφο κάρτας ανεργίας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόλου : Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, κτίριο Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας, Λεωφόρος Ειρήνης 131, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 24213-53122 και 24213-53115), όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη 8/5/2013 και λήγει την επόμενη Τρίτη 14/5/2013. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιμες μέρες και κατά τις ώρες από 07:30 έως 14:00.

Αποδοχή δωρεάς του Παλ. Θεολόγου

Εξάλλου στην τελευταία συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, έκανε αποδεικτή την επιθυμία του διακεκριμένου Βολιώτη ζωγράφου κ. Παλαιολόγου Θεολόγου, να προσφέρει στο Δήμο μέρος της συλλογής του που απαρτίζεται από πίνακες ζωγραφικής, με τον όρο αυτοί να εκτεθούν στη Ν. Ιωνία.

Για το σκοπό αυτό έγινε καταγραφή των 35 έργων που θα παραχωρήσει ο ζωγράφος στο Δήμο Βόλου. Η καταγραφή έγινε στις 23.Απριλίου από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ.Χρύσα Δραντάκη, παρουσία του ιδίου και του γιου του, Παναγιώτη Θεολόγου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασε :

1)Την ευγνωμοσύνη του προς τον Παλαιολόγο Θεολόγου για τη σημαντικότατη αυτή δωρεά, αντιπροσωπευτική της έγκυρης, προσωπικής καλλιτεχνικής γραφής του διακεκριμένου καλλιτέχνη, στην οποία αποτυπώνονται οι βιωματικές εμπειρίες και οι εναγώνιες αναζητήσεις του μιας ολόκληρης ζωής.

2)Την καταρχήν αποδοχή της δωρεάς του ζωγράφου.
Για τον καθορισμό του κατάλληλου χώρου, όπου θα τοποθετηθεί η συλλογή, έχει ασχοληθεί διυπηρεσιακή ομάδα εργασίας, η οποία συγκροτήθηκε για το σκοπό αυτό. Σε συνεργασία και με το Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας, προτείνεται η πολύτιμη αυτή συλλογή να τοποθετηθεί στο χώρο της Βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Κέντρου της Ν. Ιωνίας, που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις.
Μετά την καταρχήν απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το θέμα θα εισαχθεί και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες τοποθέτησης και οργάνωσης της συλλογής, με τη σύμφωνη γνώμη του διαθέτη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου